fbpx
 
Dănilă și Băncuță, hoții de buzunare care au speriat Marea Britanie. Au furat 21 de telefoane în 9 zile

Dănilă și Băncuță, hoții de buzunare care au speriat Marea Britanie. Au furat 21 de telefoane în 9 zile


Doi hoți de buzunare români care au călătorit în Marea Britanie în ciuda unui șir de condamnări în întreaga Europă și au furat mai multe smartphone-uri din cafenelele și barurile din Manchester, au fost condamnați la închisoare, informează DailyMail.

Tată a șapte copii, Ciprian Dănilă, de 28 de ani, și Vasile Băncuță, în vârstă de 33 de ani, ar vizau victimele punându-le cartonașe laminate în fața feței, înainte de a încerca să se angajeze apoi în conversații „fără sens”.

Furturile au avut loc între 5 și 14 ianuarie anul acesta, în Manchester, când victimele se bucurau de mâncare sau băuturi în localuri.

În timp ce oamenii erau distrași de vederea cartoanelor laminate care aveau pe ele texte în limbi străine, și deveneau iritați de apariția celor doi bărbați, Danila și Bancuța foloseau pliantele laminate pentru a acoperi cu ele telefoanele mobile de pe mese și a le sustrage, apoi fugeau din local înainte să fie descoperite furturile.

Dănilă și Băncuță din orașul Braila, au fost arestați în Liverpool pe 24 ianuarie în urma unei operațiuni a poliției.

Dănilă, care ar fi plâns în timpul audierii, a avut o condamnare anterioară pentru furt în Marea Britanie în 2020 pentru care a primit un ordin comunitar de expulzare.

În 2016 a fost condamnat pentru furt în Cehia pentru care a fost închis pentru doi ani și jumătate. În 2020, el a fost condamnat pentru furt în Germania și a fost închis pentru zece luni și apoi a fost amendat acolo din nou anul trecut pentru o infracțiune similară.

Băncuță a avut două condamnări în 2013 pentru furt in Spania unde a primit pedepse cu suspendare. În 2015, el a fost condamnat pentru deținerea unei arme albe în Portugalia și a fost condamnat pentru conducere periculoasă în 2017, înainte de a fi închis acolo pentru 20 de luni în 2019 pentru furt.

Cei doi indivizi au furat cel puțin 21 de telefoane în doar nouă zile, un singur dispozitiv fiind recuperat de proprietarul său, care a folosit aplicația Find My iPhone pentru a-l găsi.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31