fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

„Tips & tricks” prin care să ajungi mai ușor la orgasm!

„Tips & tricks” prin care să ajungi mai ușor la orgasm!


Sau dacă e să trecem la un limbaj mai uzual, sfaturi practice oferite de un psiholog de experiență prin care poți ajunge mai rapid la orgasm (fără să uiți însă de preludiu).

 

Altfel spus, indicii valoroase are sunt legate de acele simțuri pe are trebuie să le stimulezi și cum anume să faci acest lucru, sau indicii pentru cum anume să decurgă întregul act sexual, de la preludiu și până la finalizare. Toate acestea sunt aspecte ce trebuiesc studiate și citite în cuplu!

 

Cu siguranță cele mai mari frustări de cuplu sunt cele care sunt legate de actul sexual. Acestea se leagă de modalitatea în care se desfășoară, unde se desfășoară, durata lui, pozițiile, așteptările partenerilor, fantezii, iar în cele din urmă, cel mai important și dorit, orgasmul. Pentru a înțelege mai bine sfaturile și perspectiva psihologului, vom compara plăcerea obținerii orgasmului cu plăcerea cu care savurăm o salată.

 

Dacă vrem ca aceasta să fie cât mai bună, trebuie să ne asigurăm că va cuprinde cât mai multe elemente care vor reuși să ne satisfacă din mai multe puncte de vedere și anume: vizual, auditiv, olfactiv, gustativ și tactil. Însă nu trebuie să uităm de aspectele care sunt puțin mai sensibile,  aspecte cum ar fi: cronocepţia – simţul trecerii timpului, termocepţia-simţul temperaturii și nocicepţia – sensibilitatea la durere.

 

Citește mai mult pe YVE.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top