fbpx
 
O mașină a intrat într-un grup de muncitori români de la o spălătorie din Londra: 5 răniți, dintre care un tânăr în stare foarte gravă (VIDEO)

O mașină a intrat într-un grup de muncitori români de la o spălătorie din Londra: 5 răniți, dintre care un tânăr în stare foarte gravă (VIDEO)


Cinci persoane au fost rănite duminică dimineaţa, inclusiv un tânăr care este în stare critică, după ce o maşină a intrat într-un grup de oameni din cartierul Bellingham, situat în sud-estul metropolei Londra

 

Martorii declară că răniţii ar fi angajaţii români ai unei spălătorii de maşini din apropiere, iar imaginile de la locul accidentului surprind mai multe obiecte de curăţare împrăştiate pe trotuar, relatează Daily Mail.

 

De asemenea, unii martori susţin că şoferul ar fi intrat intenţionat în pietoni, deşi aceste informaţii nu au fost confirmate de autorităţile britanice.

 

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 8.20 (10.20 ora României), atunci când maşina a părăsit carosabilul în apropiere de staţia de autobuz Cartford şi s-a izbit în oamenii adunaţi în faţa unei spălătorii de maşini din Bellingham.

 

Martorii susţin că unul dintre răniţi l-a fugărit inclusiv pe stradă pe şofer, deşi avea faţa acoperită cu sânge.

 

 

Ulterior, poliţiştii au intervenit şi l-au arestat pe şoferul care a provocat accidentul rutier.

 

Printre răniţi se numără un tânăr în vârstă de 25 de ani, iar starea acestuia este critică.

 

Alte două persoane au fost grav rănite, dar sunt într-o stare stabilă, fiind vorba de o femeie de 35 de ani şi un bărbat de 25 de ani.

 

De asemenea, alţi doi bărbaţi în vârstă de 36 de ani şi, respectiv, 46 de ani au fost răniţi în accident, dar sunt internaţi în stare stabilă.

 

Autorităţile l-au transportat şi pe şofer la spital, întrucât prezenta o leziune craniană.

 

 

„Am văzut cum maşina s-a întors în intersecţie şi apoi a apăsat acceleraţia până în podea, a lovit un stâlp şi cele cinci persoane înainte de a se izbi într-un zid. Intenţiona să-i lovească”, a declarat Colin Liddell.

 

Localnica Minasu Towolawi susţine că persoanele rănite ar fi angajaţii români de la o spălătorie din Bellingham.

 

„Credem că sunt românii care locuiau în spălătoria de maşini, îi vedem întotdeauna în Costcutter. Cred că şoferul i-a lovit în mod intenţionat, românii sunt întotdeauna aici, spălătoria funcţiona atunci când s-a întâmplat totul”, a precizat Towolawi.

 

Însă, poliţia metropolitană a explicat că nu există niciun indiciu care să demostreze că este vorba de un incident terorist.

 

De asemenea, autorităţile nu au comentat cu privire la naţionalitatea persoanelor rănite în accident.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30