fbpx
 
Moldoveni beți în avion. Frate și soră, dați jos cu forța din cursa Chișinău-Istanbul după ce s-au certat cu personalul și pasagerii (VIDEO)

Moldoveni beți în avion. Frate și soră, dați jos cu forța din cursa Chișinău-Istanbul după ce s-au certat cu personalul și pasagerii (VIDEO)


Incident uluitor într-o cursă Chișinau-Istanbul. Doi cetăţeni ai Republicii Moldova, frate şi soră, au fost daţi jos cu forţa din avion de poliţişti după ce s-au luat atât de personalul de cabină cât şi de ceilalţi pasageri. Scandalul a continuat însă şi pe pista aeroportului din Chişinău, cei doi refuzând să urce în maşina poliţiei. În final au fost reţinuţi pentru 72 de ore.

 

Ulterior, în arest, bărbatul a început să o înjure pe femeie. „Nu ştii să te porţi, taci din gură!", a urlat la ea, sub privitile uluite ale poliţiştilor de frontieră. Ambii riscă acum amendă sau chiar închisoarea până la 5 ani.

 

Comunicatul Poliţiei de Frontieră din Moldova:

Doi cetăţeni moldoveni, în stare de ebrietate avansată, s-au dat în spectacol la bordul unei aeronave, demonstrând un comportament inadecvat faţă de însoţitorii de bord, dar şi de pasageri. Pentru aplanarea situaţiei de conflict şi calmarea spiritelor, a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor de frontieră din Aeroportul Internaţional Chişinău.

 

 

În seara zilei de 3 iulie a.c., în timpul îmbarcării la cursa „Chișinău-Istanbul”s-a iscat un conflict între echipajul aeronavei şi doi pasageri, cetăţeni ai R.Moldova. Ultimii, fiind în stare de ebrietate avansată, şi-au permis să înjure însoţitorii de bord şi să refuze îndeplinirea acţiunilor ce se impun pasagerilor în timpul zborului. În acest sens, a fost solicitată intervenţia angajaţilor Poliţiei de Frontieră pentru a scoate de la rută pasagerii buclucaşi. La faţa locului, persoanele nu s-au conformat nici la solicitările poliţiştilor de frontieră şi în continuare se manifestau obraznic, violent şi refuzau cu vehemenţă să părăsească benevol habitaclul aeronavei. Urmare, inspectorii de frontieră au fost nevoiţi să intervină în forţă întru evacuarea pasagerilor agresivi.

 

Din verificările adiţionale s-a stabilit că buclucaşii sunt rude - soră şi frate, ambii domiciliaţi în regiunea transnistreană.

Persoanele au fost reţinute pentru 72 de ore. Acestea sunt cercetate penal, conform art. 287 al. 2 lit. b) CP al RM – huliganism, şi riscă amendă în mărime de la 750 la 1350 u.c. sau închisoare de până la 5 ani.

 

În vederea evitării astfel de situaţii, Poliţia de Frontieră solicită tuturor călătorilor să manifeste o atitudine conştiincioasă faţă de regulile existente la traversarea frontierei de stat, cât şi roagă ca aceştia să se comporte decent şi adecvat, inclusiv evitând consumul excesiv de băuturi alcoolice.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30