fbpx
Portokal
Bizar! 12 maimuțe găsite fără suflare într-o pădure din India: s-au speriat atât de tare, încât au murit pe loc

Bizar! 12 maimuțe găsite fără suflare într-o pădure din India: s-au speriat atât de tare, încât au murit pe loc


Într-o pădure din India au fost descoperite 12 maimuţe moarte, iar unii experţi veterinari au susţinut, în mod bizar, că acestea au făcut simultan stop cardiac după ce ar fi fost speriate de un tigru, potrivit Daily Mail.

 

Localnicii au descoperit maimuţele în poiana unei păduri şi iniţial au fost uimiţi de aparentele decese în masă.

 

Suspectând că maimuţele au fost otrăvite, au fost efectuate autopsii şi acestea aparent au dezvăluit că maimuţele au făcut în mod simultan stop cardiac.

 

Veterinarii din regiunea Kotwali Mohammadi, statul indian nordic Uttar Pradesh, au lansat investigaţii.

„S-ar putea ca maimuţele să fi murit din cauza răgetului unui tigru, ţinând cont că tigrii traversează deseori această regiune”, potrivit unor experţi.

 

Maimuţele au fost descoperite luni de angajaţi ai Departamentului pentru Păduri, iar un material video arată cum aceştia îndeasă trupurile neînsufleţite în saci de plastic.

 

Sătenii au raportat deseori tigri în zonă şi răgetul unora dintre ei a fost auzit în perioada în care ar fi avut loc decesul animalelor.

 

Afirmaţia privind stopul cardiac în masă a fost criticată de experţi în fauna sălbatică, aceştia sugerând că este mult mai plauzibil ca maimuţele să fi murit din cauza unei infecţii.

 

Doctorul veterinar Brijendra Singh a declarat pentru publicaţia Times of India: „Maimuţele sunt animale sălbatice şi nu mor în această manieră. S-ar putea ca toate cele 12 maimuţe să fi avut vreo infecţie care le-a luat viaţa”.

 

(Sursa: Epoch Times România)

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top