Christian Sabbagh și echipa sa de filmare, atacați cu topoare și bâte de un grup de romi din Bihor: „Au vrut să ne omoare!”

Christian Sabbagh și echipa sa de filmare, atacați cu topoare și bâte de un grup de romi din Bihor: „Au vrut să ne omoare!”


Prezentatorul Christian Sabbagh şi echipa sa de filmare au fost atacaţi cu topoare de un grup de romi din Bihor. Jurnaliştii din echipa de filmare au suferit mai multe răni.

 

Christian Sabbagh a fost victima unui atac extrem de violent venit din partea unui grup infracțional din județul Bihor. Jurnalistul se afla împreună cu echipa sa la o investigație despre hoții de combustibil din trenurile-cisternă și timp de 4 zile i-a filat pe infractorii care provin din comuna Tileagd. Joi seara, în jurul orei 18.00, Sabbagh a pătruns în colonia de romi din localitate pentru a încerca să discute cu cei de acolo, însă în acel moment a fost atacat brutal.

 

„Au vrut să ne omoare", a declarat Cristian Sabbagh pentru WOWbiz.ro. „Eram la o documentare despre hotii de combustibil si am fost inconjurati. Ne-au flancat cu o căruță și au sărit pe noi cu topoarele. (...) Un băiat din echipa a fost lovit la cap, iar agentul de pază care ne-a însoțit a fost împuns cu un fel de țepușă. Pe mine m-au lovit la picior, cand incercam sa protejez cameramanul care era cel mai expus. Masina e praf, distrusa", a mai povestit Sabbagh.

 

 

Christian i-a acuzat pe poliţişti că nu au intervenit să-i apere.

 

„Ce e mai deranjant este ca cei din politia de aici stiau, însă nu au făcut nimic să ne apere sau să ne protejeze. Am vorbit cu ei, știau că azi vom merge în colonie și chiar eu i-am rugat să ne însoteasca, însă nu au făcut acest lucru", a mai spus Sabbagh.

 

(Sursa: romaniatv.net)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top