Capcana din sălile de fitness. Relația instructor-client, antrenament sau idilă?

Capcana din sălile de fitness. Relația instructor-client, antrenament sau idilă?

O întrebare cu diverse conotații tangibile, care, din păcate, descrie o problemă autohtonă din ce în ce mai des întâlnită.

Peisajul, în cele mai multe rânduri, e același. Ea - soția unui om de afaceri potent, cu prea mult timp liber, cu acces la carduri și la conturi, el – instructorul sărac, dar cu o dorință de îmbogățire subită. Tehnicile sunt clare: atingeri, exerciții, mângâieri incitante, substanțe stimulatoare.

Deznodământul este întotdeauna trist. Divorțuri, familii distruse, custodii, partaje, copii dezechilibrați emoțional.

Instructorul în acest caz a dat lovitura. Cunoscut ca fiind un veritabil emițător de aberații, un student mediocru, un „expert” al năzbâtiilor lingvistice, provenit dintr-o zonă insalubră a Sucevei, Eduard Ifrim (26 de ani), precum puricele pe gâtul girafei, se crede invincibil.

În cercurile de prieteni el se laudă că a convins-o pe „credulă”, cea care visează la dragostea eternă, să-i deschidă o sală de fitness în Copou, bineînțeles din banii obținuți prin munca fostului soț, ai omului de afaceri pretinde decență și cere custodia copiilor. Din informațiile noastre, sala urmează să se deschidă în locul fostului local Cannabis.

În dorința sa excesivă de îmbogățire, Eduard Ifrim nu ține cont de vârstă, statut, nici măcar de sexul „jumătății lui”.

El a fost căsătorit doar 6 luni, cu o respectabilă doamnă ce lucrează în domeniul bancar și care l-a părăsit instantaneu în momentul în care a aflat că ar avea o relație extraconjugală contracost cu o sexagenară.

Reacția proprietarilor sălilor de fitness din Iași este una admirabilă. Deși le spune colegilor că este în concediu, Eduard Ifrim a fost concediat. World Class, Power Gym, Hill Center, Symphony Club și-au reziliat colaborările cu instructorul-amant, singurul loc în care își duce eventualele victime este pe stadion.

Contactat telefonic, Cristi Negurici, proprietarul Exclusiv Residence și al Symphony Club, unde Eduard Ifrim a fost manager, a declarat: „Noi credem cu tărie în ideea de familie și nu vrem să fim complici la destinul incert al celor doi copii minori, așa că am preferat să igienizăm zona și să renunțăm la colaborarea cu Eduard Ifrim”.

Singurul loc în care ar putea lucra acum instructorul-amant este ca antrenor personal al clanului Corduneanu, cu care ar fi avut colaborări și în trecut.

În Iași, din fericire, există și antrenori personali care își respectă meseria, sunt dedicați și au o etică profesională imaculată. 


Citeste si...
Nota
(18 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top