fbpx
Portokal
Busculadă într-un club din Italia: momentul în care 6 oameni mor striviți de mulțimea panicată (VIDEO)

Busculadă într-un club din Italia: momentul în care 6 oameni mor striviți de mulțimea panicată (VIDEO)


Momentul tragediei din Italia unde 6 oameni au murit, iar peste 100 au fost răniţi a fost filmat cu un telefon mobil.

În jur de o mie de persoane s-au călcat pur şi simplu în picioare ca să iasă dintr-un club. Cu toţii au încercat să iasă la aer după ce un individ a folosit spray cu piper în interior. S-au îngrămădit pe o pasarelă la ieșirea din club, care a cedat.

Autoritățile din Italia au deschis o anchetă pentru omor din culpă. Au fost vândute 1400 de bilete pentru 871 de locuri, relatează La Repubblica care notează și că tinerii au murit după ce au cedat balustradele unei pasarele aflate la o ieșire de urgență din club.

 

Busculada s-a petrecut în clubul ″Lanterna Azzura″, în apropiere de Ancona. Abia trecuse de miezul nopţii şi era în toi un concert al rapperului Sfera Ebbasta.

„Dansam și am simțit un miros acru. Am fugit către una dintre ieşirile de urgenţă, dar era blocată”, a povestit un băiat de 16 ani.

În panica iscată s-au prăpădit 5 adolescenţi: trei băieţi şi două fete. De asemenea, o femeie de 39 de ani, care îşi însoţea fiica la concert a murit şi ea strivită.

Cei mai mulţi dintre răniţi au suferit fracturi, iar 7 sunt în stare critică.

Oreste Capocasa, şeful poliţiei Ancona: „Am inima frântă, e prima oară în 35 de ani când văd aşa ceva. Vom investiga în amănunt, pentru că numeroşi adolescenţi au pomenit despre un spray cu piper.”

Monica Garulli, procuror Ancona: „Verificăm dacă discoteca avea avize în regulă, dacă s-au făcut inspecţiile de securitate şi dacă erau respecate normele.”

Ministrul de Interne a mers la faţa locului şi a discutat cu cei care se ocupa de anchetă.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top