Actorii se solidarizează cu magistrații. Marius Manole: Să le arătăm guvernaților că nu suntem un popor uşor de îngenuncheat

Actorii se solidarizează cu magistrații. Marius Manole: Să le arătăm guvernaților că nu suntem un popor uşor de îngenuncheat


Actorul Marius Manole a publicat pe Facebook un mesaj video prin care îşi îndeamnă colegii să se alăture protestului magistraţilor faţă de controversata Ordonanță 7, pentru "a le arăta guvernanților că nu suntem un popor uşor de umilit şi de îngenuncheat şi că încă sunt oameni care luptă pentru libertate".

Marius Manole anunță că duminică seară, înaintea spectacolului "Revizorul" de la Teatrul Național București, el și colegii săi își vor aștepta spectatorii în fața teatrului și vor purta la mâini banderole albe. 

El spune că actorii nu vor renunța la banderolele albe până când nu va fi abrogată Ordonanța 7: "Acea banderolă albă înseamnă pentru noi libertate de expresie, înseamnă că suntem alături de magistraţii noștri minunați care au avut curaj şi au ieşit în stradă, înseamnă că susţinem statul de drept". 

"Îndemn toţi colegii din teatrele din România să iasă duminică, 3 martie, chiar dacă au, chiar dacă nu au spectacol, şi să le arătăm astfel guvernanţilor că nu cedăm, că nu suntem un popor uşor de umilit şi de îngenuncheat şi că încă sunt oameni care luptă pentru libertate. Hai, România!", adaugă Marius Manole. 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top