Dăncilă, contestată și în Prahova: „Vrem bani pentru educație!”, „Analfabeta”

Dăncilă, contestată și în Prahova: „Vrem bani pentru educație!”, „Analfabeta”


Premierul Viorica Dăncilă, însoţită de câţiva miniştri din cabinetul său, a făcut azi o vizită discretă în judeţul Prahova. Deşi programul complet al delegaţiei de la Guvern nu a fost făcut public, câţiva protestatari au aşteptat-o pe Dăncilă în localitatea Urlaţi, unde i-au strigat „Vrem bani pentru educaţie!” şi „Analfabeta!”

Coloana delegaţiei guvernamentale a fost aşteptată pe marginea drumului, la intrarea în incinta unei staţii de epurare pe care premierul şi miniştrii săi au vizitat-o, miercuri după-amiază.

Câţiva tineri purtând pancarte şi un banner cu îndemnul de a merge la vot la referendumul din 26 mai au aşteptat-o pe Dăncilă ca să îi transmită acesteia mesajele lor, scrie Libertatea.

Coloana de maşini nu a oprit la plecare, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe contestatarii premierului să-şi strige nemulţumirile. „Educaţie, vrem educaţie, bani pentru educaţie!”, sau „Analfabeta!” au fost câteva dintre mesajele strigate către coloana de maşini în care se aflau oficialii.

Ulterior, aflată în vizită la o fabrică de pâine din Urlaţi, Viorica Dăncilă a explicat, întrebată fiind, ce mesaj are către cei care o contestă.

„Într-o democrație, fiecare trebuie să își spună punctul de vedere și dacă nu devin agresivi, dacă nu jignesc, așa este în democrație, fiecare se poate exprima. Dar m-aș fi bucurat foarte mult dacă am putea avea un dialog, să ne spună care este nemulțumirea lor, să vină cu o soluție, să vină cu o propunere. Avem toată deschiderea de a discuta cu toată lumea. Aţi văzut că am venit aici, este un primar liberal, întotdeuna noi suntem deschişi spre dialog”, a spus premierul.

Atunci când i s-a comunicat că oamenii care o aşteptau pe marginea drumului cereau din partea sa un dialog, pe care nu l-au putut avea câtă vreme coloana oficială nu a oprit, premierul a justificat: ”Nu mi-a spus nimeni, pentru că opream să discutăm. I-am văzut, dar nu pot opri oriunde, pentru că ați văzut că de multe ori au fost manifestări violente, au fost chiar agresivi”.

 

Sursa: Libertatea


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top