fbpx
Portokal
Iașul își schimbă culoarea politică: USR-PLUS câștigă alegerile europarlamentare în Capitala Moldovei

Iașul își schimbă culoarea politică: USR-PLUS câștigă alegerile europarlamentare în Capitala Moldovei


USR-PLUS câștigă alegerile europarlamentare înmunicipiul și județul Iași, urmat de PNL și PSD.

USR-PLU, PNL și PSD – aceaste sunt partidele preferate de ieșeni, după alegerile europarlamentare desfășurate duminică, 26 mai.

Conform rezultatelor provizorii prelucrate în baza datelor oficiale publicate de Biroul Electoral Central, după numărarea a 98,1% dintre voturi, alianța USR-PLUS are 36,9% din voturile ieșenilor. PNL și PSD ocupă următoarele locuri cu 18,58%, respectiv,  15,17%.

Într-un comunicat de presă, USR Iași mulțumește ieșenilor pentru susținere și precizează că aceste rezultate îi îndreptățesc să creadă că vor da următorul primar al Iașului.

„Victoria pe care am obţinut-o ne responsabilizează. Echipa USR Iaşi, în colaborare cu partenerii noştri de la Plus Iaşi, va munci mult în următorul an pentru a demonstra ieşenilor că merităm votul lor, că merităm încrederea lor. Vom arăta că avem o echipă puternică, formată din oameni cinstiţi şi capabili, care vor face din Iaşi un oraş cu adevărat european. Acest rezultat este un semnal puternic că USR Plus va da următorul primar al Iaşului. De asemenea, vom câştiga primării şi în judeţ şi vom demonstra că putem guverna şi ruralul în folosul cetăţenilor, care aşteaptă de 30 de ani gaz, canalizare şi transport public.

Românii au transmis astăzi un mesaj clar: nu mai vor hoţie, nu mai vor corupţie. Oamenii vor partide curate, vor candidaţi de încredere, vor să fie conduşi de lideri cinstiţi şi competenţi.

Mulţumesc ieşenilor, moldovenilor şi tuturor românilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o şi pentru mesajul pe care l-au transmis. Ţin să le mulţumesc în mod special sutelor de reprezentanţi din secţiile de votare din judeţul Iaşi, care au asigurat buna desfăşurare a votului. Mulţumesc întregii echipe USR Iaşi, membri, voluntari şi simpatizanţi, care s-au mobilizat exemplar, aşa cum a făcut-o şi la Fără Penali şi de fiecare dată când a fost nevoie. Vă promitem că ne vom ridica la înălţimea aşteptărilor alegătorilor“, se arată în comuncatul USR Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top