fbpx
O consilieră a premierului Dăncilă a distribuit pe Facebook un colaj foto în care Iohannis a fost comparat cu Hitler. Spune că nu a fost ea

O consilieră a premierului Dăncilă a distribuit pe Facebook un colaj foto în care Iohannis a fost comparat cu Hitler. Spune că nu a fost ea


Dana Rozalia Varga, consilier al premierului Dănciă pe probleme care țin de minoritatea romă, a distribuit pe contul de Facebook o imagine în care președintele Iohannis e comparat cu Hitler.

Dana Rozalia Varga se alătură lui Darius Vâlcov și Liviu Pop, alți demnitari care l-au acuzat de nazism pe Klaus Iohannis.

După ce postarea a fost preluată de presă, consilierul lui Dăncilă a găsit scuze.

„Regret profund că pe contul meu de Facebook a fost distribuit un colaj de fotografii care a iscat o serie de reacții in spațiul public.Îmi cer scuze tuturor celor care s-au simțit lezați de respectiva postare.

Fac precizarea că această pagină de Facebook este administrată în colaborare cu mai multe persoane, iar acea postare a fost distribuită fără să aibă acordul meu. Voi lua toate măsurile necesare în urma acestui incident regretabil”, a scris Dana Rozalia Varga.

Gestul a fost criticat și de Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel:

„Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” dezaprobă gestul unei persoane publice cu funcție de demnitar, care încearcă în scop politicianist să acrediteze asemănări între președintele Iohannis și dictatorul nazist”, a transmis instititul pe Facebook.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top