Teodor Meleșcanu și cei trei colegi de partid care au acceptat funcții în Guvern, EXCLUȘI DIN ALDE: filialele din Dolj și Prahova ale partidului, DIZOLVATE

Teodor Meleșcanu și cei trei colegi de partid care au acceptat funcții în Guvern, EXCLUȘI DIN ALDE: filialele din Dolj și Prahova ale partidului, DIZOLVATE


ALDE a transformat şedinţa informală de vineri în Biroul Politic Executiv, care a decis excluderea lui Teodor Meleşcanu, Graţiela Gavrilescu, Alexandru Băişanu şi Ion Cupă din partid, au declarat surse politice, pentru Mediafax.

ALDE a decis vineri să o numească pe Norica Nicolai în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei de femei OFLDE, în urma excluderii din partid a Graţielei Gavrilescu, au declarat surse politice. Anton Anton a fost numit, totodată, preşedinte interimar al filialei ALDE Vâlcea.

Pe ordinea de zi a şedinţei Biroului Executiv de vineri au existat mai multe propuneri de numiri în urma excluderii lui Teodor Meleşcanu şi celor trei propuşi miniştri în Guvernul PSD, respectiv Graţiela Gavrilescu, Alexandru Băişanu şi Ion Cupă din partid.

„Propunere pentru numirea dl. Milici Ovidiu în funcţia de preşedinte interimar al filialei ALDE Suceava, conform art 75 lit n din statutul ALDE.

Propunere pentru numirea doamnei Mihaela Ştefan în funcţia de preşedinte interimar al filialei ALDE Dolj, conform art 75 lit n din statutul ALDE.

Propunere pentru numirea lui Anton Anton în funcţia de preşedinte interimar al filialei ALDE Vâlcea, conform art 75 litera n din statutul ALDE.

Propunere pentru numirea dl Toma Petcu în funcţia de preşedinte interimar al filialei ALDE Prahova, conform art 75 lit n din Statutul ALDE.

Mircea Minea preşedinte interimar al filialei ALDE Ilfov

Norica Nicolai în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei de femei OFLDE”, se arată documentul obţinut de Mediafax.

„Biroul Politiv Executiv ALDE ia act de pierderea calităţii de membru ALDE, prin încălcarea prevederilor Art 14 (2) lit c din Statutul ALDE „Calitatea de membru ALDE se pierde prin aderarea sau susţinerea publică a unui alt partid sau a unei alte doctrine politice, cu excepţia partidului/partidelor cu care ALDE se află în alianţă politică sau electorală”, a următorilor membri: Teodor Meleşcanu, Graţiela Gavrilescu, Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu şi drept consecinţă, se procedează la radierea lor din baza de date”, potrivit ordinii de zi a şedinţei ALDE.

De asemenea, pe ordinea de zi s-a aflat şi dizolvarea filialelor ALDE Dolj, condusă de Ion Cupă, şi ALDE Prahova, condusă de Graţiela Gavrilescu, cât şi revocarea lui Alexandru Băişanu din funcţia de preşedinte interimar al filialei ALDE Suceava.

„Propune către Biroul Politic Central dizolvarea birourilor politice teritoriale şi demiterea preşedinţilor acestora la filialele ALDE Dolj, Prahova, conform art 75 lit. m) din Statutul ALDE. Propunere pentru revocarea domnul Alexandru Băişanu din funcţia de preşedinte interimar al filialei ALDE Suceava, conform art 75 lit n din Statutul ALDE”, conform sursei citate.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top