fbpx
 

Alertă în Neamț! Un microbuz care venea de la Londra a părăsit carosabilul și a doborât mai mulți copaci: doi morți și șapte răniți


Un accident rutier în urma căruia au rezultat nouă victime, dintre care două au decedat, s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2,00, pe DN15D, în localitatea Poienari, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

Forţele de intervenţie au găsit, la faţa locului, un microbuz de pasageri care se izbise de mai mulţi arbori de pe marginea drumului, informează Agerpres.

„Din cei nouă ocupanţi, trei au fost scoşi din microbuz de către participanţii la trafic, trei au fost extraşi de primele forţe ajunse de la Detaşamentul de pompieri Roman - punctul de lucru Poienari, iar trei erau încarceraţi. Şase victime au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Roman conştiente, cu policontuzii, iar o victimă este în comă cu traumatism cranio-facial sever. Alte două persoane au fost declarate decedate la locul evenimentului", a precizat Irina Popa.

Toate victimele sunt bărbaţi cu vârste cuprinse între 29 şi 51 ani.

Microbuzul venea de la Londra şi se îndrepta către Vaslui.

La faţa locului, ISU Neamţ a intervenit cu un ofiţer şi 22 subofiţeri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea şi trei ambulanţe SMURD, fiind activat Planul Roşu de intervenţie.

De la Serviciul de Ambulanţă s-au deplasat, la faţa locului, patru echipaje.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30