fbpx
 
Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Simona Halep, CAMPIOANĂ pentru a doua oară la Dubai!


Jucătoarea de tenis din România, Simona Halep, locul 2 WTA, a câștigat, sâmbătă, trofeul turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6. Este pentru a doua oară când românca este campioană la Dubai.

După mai multe game-uri împărţite, la scorul de 2-3, Elena Rybakina a reuşit o minge de break în faţa campioanei noastre. Kazaha a făcut un joc foarte bun şi a câştigat primul set cu Halep după aproximativ 40 de minute, potrivit Mediafax.

În al doilea set al partidei, Simona a revenit. Campioana noastră a reuşit o minge de break la scorul de 2-1 la game-uri. Rybakina a revenit la scorul de 4-2, reuşind o minge de break, dar sportiva din Kazakhstan a mai avut un serviciu pierdut la scorul de 4-3.

În setul decisiv, românca a reuşit un break la scorul de 1-2 la game-uri, însă Rybakina a revenit imediat şi a readus echilibrul jocului. Simona a făcut un joc incredibil şi a reuşit din nou să obţină un break la scorul de 5-5. Rybakina a revenit, iar setul a ajuns în tie-break unde Simona s-a impus cu 7-5.

Simona Halep a avut nevoie de aproximativ două ore şi 30 de minute pentru a câştiga finala turneului de la Dubai în faţa Elenei Rybakina.

Meciul cu Rybakina a fost finala cu numărul 37 din cariera Simonei. Aceasta este prima finală la care Simona a ajuns, după cea de la Wimbledon, când a învins-o pe Serena Williams.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: