fbpx
Portokal
Boris Johnson, internat în spital din cauza complicaţiilor dezvoltate în urma infectării cu coronavirus

Boris Johnson, internat în spital din cauza complicaţiilor dezvoltate în urma infectării cu coronavirus


Ca prim-secretar de stat, adjunctul de drept al premierului Marii Britanii, Dominic Raab, este de aşteptat să îl înlocuiască pe Boris Johnson. Premierul Marii Britanii a fost spitalizat duminică seară, din cauza complicaţiilor dezvoltate în urma infectării cu coronavirus.

Ca prim-secretar de stat, adjunctul de drept al premierului Marii Britanii, Dominic Raab este de aşteptat să îl înlocuiască pe Boris Johnson, dacă acesta nu-şi va putea îndeplini atribuţiile din cauza coronavirusului.

Până acum, consilierii premierului au declarat că Johnson poate coordona în continuare guvernul prin intervenţii video, aşa cum fac mulţi dintre demnitari, în Marea Britanie.

Dar, duminică seara, s-a comunicat că Raab este de aşteptat să conducă şedinţa ce va avea loc luni dimineaţa, pe tema coronavirusului, relatează Mediafax.

Dominic Raab a fost una dintre cele mai vizibile personaje în timpul campaniei din 2016 pentru părăsirea Uniunii Europene.

Odată cu eșecul livrării Brexitului și cu plecarea din funcție a Theresey May, Raab era considerat al doilea favorit printre membrii Partidului Conservator pentru preluarea conducerii, după Boris Johnson.

Potrivit unui sondaj YouGov comandat de The Times, 39% dintre conservatori îl vedeau pe primul loc pe Johnson, iar pe locul al doilea se situa fostul ministru al Brexitului, cu doar 13%.

La finalul anului 2018, Dominic Raab declara că acordul privind Brexitul al premierului Theresa May ar fi „chiar mai rău” decât rămânerea în Uniunea Europeană și chiar şi-a dat demisia în semn de protest faţă de acordul negociat de Theresa May cu UE.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top