fbpx
 
Un machiaj perfect cu doar 5 produse

Un machiaj perfect cu doar 5 produse


Deseori ne pierdem printre miile de produse cosmetice. Suntem ademenite de publicitate, promisiuni minune făcute de branduri, ambalaje sclipitoare, arome îmbătătoare sau explozii de culori.

Există o sumedenie de produse: fond de ten, farduri pentru pleoape, blush, iluminator, corector, ruj, luciu, creion pentru sprâncene, pentru buze, pentru ochi și lista poate continua. Dar de cele mai multe ori ajungem să procurăm diferite produse și să nu le mai utilizăm. Un machiaj perfect poate fi realizat cu un set minim de cosmetice dar acestea trebuie neapărat adaptate pentru fiecare ten în parte. Spre exemplu cei de la Maybelline au produse cosmetice pentru fiecare tip de ten, și odată selectate vom scăpa de griji.

Îți prezentăm mai jos 5 produse cu ajutorul cărora vei putea realiza un machiaj complet, indiferent dacă acesta va fi de zi sau de seară.

  • Fond de ten. Ai nevoie de un fond de ten, indiferent dacă dorești să ascunzi micile imperfecțiuni sau pur și simplu vrei sa arăți perfect de dimineață până seara. Poți obține un ten radiant, lipsit de imperfecțiuni, indiferent de tipul acestuia, de nuanță sau de acoperirea dorită. Un fond de ten de calitate se contopește perfect cu pielea și o protejează de influențele nocive ale mediului. Este foarte important ca produsul sa fie ales corect și potrivit vârstei și tipului de ten.
  • Pudră. Acesta este un produs care transformă fața. Piele perfectă, pori netezi și fără luciu gras - machiajul tău va arăta perfect. Iluminează, matifiază tenul sau fixează machiajul în dependență de proprietățile pe care le are. Poate fi una pulbere sau una compactă, important este să nu exagerăm pentru a nu crea un efect de mască.
  • Farduri de pleoape. Fie că îți dorești un machiaj nude sau unul plin de culori, fardurile îți vin în ajutor. Alege o trusă care să conțină o paletă largă de nuanțe pe care să le poți combina între ele.  Astfel vei putea crea cu ușurință orice tip de make-up.

Foto: www.pinterest.com
  • Mascara. Privirea este cea care poate cuceri instantaneu, iată de ce ochii trebuie evidențiați iar mascara ne vine în ajutor. Pentru un volum uimitor, densitate, alungire, precum și cu formule pentru îngrijire, colorate, fără ceară, cu efectul genelor false, ție îți rămâne doar să alegi efectul dorit.
  • Ruj. Se zice ca o femeie ce poartă un ruj roșu poate cuceri lumea. Chiar dacă astăzi nu ești pregătită să o faci, rujul nu trebuie să lipsească din trusa ta de machiaj deoarece pe lângă faptul că oferă culoare, acesta are proprietăți de îngrijire. Mat sau sidefat, lichid sau solid, alegerea îți aparține.

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30