fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 25 Mai 2019

Ministerul Apărării anunță că patru dintre militarii răniți în Afganistan au fost externați.  Aceștia vor continua tratamentul și recuperarea sub supravegherea echipei medicale românești.

Publicat in Guvern
O femeie din Republica Moldova a moștenit 3 milioane de euro după decesului bătrânului de care a avut grijă mai mulți ani.

Publicat in Moldova
Doi elevi de liceu, reținuți în cazul crimei de pe strada Traian. Ei urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Publicat in Moldova
În filmulețul publicat pe grupul de Facebook „Atenție, Poliția Iași!” se vede cum un bărbat a ajuns sub roţile unui camion după ce a fost lovit de o maşină, în timp ce traversa prin loc nepermis, în zona Nicolina-CUG.

Publicat in Social
Tragedie în comuna vasluiană Delești, acolo unde un bărbat de 51 de ani a decedat, după ce rudele au alertat autoritățile medicale, găsindu-l pe acesta în stare de inconștiență.

Publicat in Moldova
În acest sfârșit de săptâmână, angajații Direcției Locale de Evidență a Persoanelor (DLEP) Iași vor avea program prelungit datorită alegerilor. Cei de la Serviciul de evidență a persoanelor au arătat că, în scopul asigurării cadrului necesar desfășurării în condiții optime a procesului electoral pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European și pentru referendum, DLEP Iași a adaptat programul de lucru cu publicul, astfel încât să rezolve operativ solicitările privind eliberarea documentelor de identitate.

Publicat in Administratie Locala
Trei pleacă, unul se întoarce în ţară. Cam aşa ar putea fi descrisă, în cifre, migraţia medicilor. Cei mai mulţi aleg să profeseze peste graniţe. Şi nu mai sunt împinşi acolo de lipsa banilor. Ci de dotările inexistente în spitale. Există însă şi cadre medicale care au renunţat la joburi bine plătite în Occident. 150 de specialişti au revenit, la scurt timp după ce salariile au fost mărite.

Publicat in Sanatate
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri seară, că a decis să nu voteze la referendumul convocat de Klaus Iohannis.  Şefa guvernului a provocat un adevărat cutremur intern în PSD, în urmă cu două zile, când a declarat că va vota şi la referendum, în contradicţie cu mesajele liderilor social-democraţi de boicotare a consultării populare.

Publicat in Guvern
Scene violente în ultima zi de campanie electorală, în judeţul Giurgiu. Pe fondul unui conflict, viceprimarul comunei Izvoarele, Marian Olan, de la PSD, a scos o sabie cu care l-a ameninţat pe Alin Stanciu Bănică, preşedintele ALDE Izvoarele.

Publicat in Administratie Locala
Peste 18 milioane de alegători sunt aşteptaţi, duminică, la urne pentru a-i desemna pe cei 33 de reprezentanţi ai României în Parlamentul European, dar şi pentru a vota la referendumul naţional consultativ convocat de preşedintele Klaus Iohannis pe teme legate de Justiţie.

Publicat in Social