fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 20 Septembrie 2019

Un elev în vârstă de 17 ani a fost găsit vineri mort în sala de meditaţii a unui liceu din Miercurea Ciuc, cu o plagă înţepată la nivelul inimii, medicii de la Serviciul de Ambulanţă afirmând că ar fi vorba de o sinucidere.

Publicat in Educatie
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de complicitate la șantaj și o femeie bănuită de șantaj și lovirea sau alte violențe.

Publicat in Justitie
Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dorohoi au efectuat o percheziţie la domiciliul unui adolescent de 15 ani, suspectat ca fiind co-autor al unei infracţiuni de tâlhărie calificată, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Publicat in Moldova
Decizie proastă pentru un bătrân de 90 de ani, din Bacău, care a lăsat să-i intre în casă trei bărbați, care s-au prezentat ca instalatori. Ei i-au spus bătrânului că trebuie să-i verifice chiuvetele și țevile, în vederea montării unor senzori pe țevile de apă rece.

Publicat in Moldova
Turcia se confruntă cu o criză fără precedent la capacele de borcan, care au devenit atât de greu de găsit încât oamenii au început să le fure, aceasta fiind o dovadă a percepţiei populaţiei faţă de direcţia în care se îndreaptă economia, transmite Bloomberg.

Publicat in Eveniment
Prezenţa virusului pestei porcine africane (PPA) a fost confirmată în cazul a doi porci domestici dintr-o gospodărie din comuna Butea.

Publicat in Administratie Locala
Adrian Năstase, fost lider PSD și premier al României, condamnat la închisoare pentru luare de mită și șantaj, nu a putut conferenția la Muzeul Municipal iași pentru că, spune el, primarul Mihai Chirica a interizs organizarea în această locație a evenimentului „Rolul elitelor în construcţia României moderne“ din cadrul „Conferinţelor Fundaţiei Europene Titulescu“, la care participa. Manifestarea fost mutată astfel, la Cercul Militar.

Publicat in Administratie Locala
Un deţinut de la Penitenciarul Focşani a evadat de la un punct de lucru exterior din comuna Goleşti.

Publicat in Justitie
O asistentă medicală din Marea Britanie a rămas paralizată și cu probleme de respirație timp de mai multe săptămâni, după ce a contractat o boală misterioasă în Ibiza, unde a locuit o perioadă.

Publicat in Panorama
Un elev în vârstă de 17 ani s-ar fi sinucis, vineri, într-o sală a liceului din Miercurea Ciuc în care învăța. Potrivit unor surse judiciare, acesta s-ar fi înjunghiat cu un cuțit în zona pieptului, scrie Mediafax.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30