fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 05 Martie 2020

Preambul: acest editorial a fost scris sâmbăta trecută. Ședinta PNL s-a amânat pentru o săptămână. În rest nu s-a schimbat nimic. Toate dramele încep după a doua bătaie a gongului.

Publicat in Editorial
Preambul: acest editorial a fost scris sâmbăta trecută. Ședinta PNL s-a amânat pentru o săptămână. În rest nu s-a schimbat nimic. Toate dramele încep după a doua bătaie a gongului.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Fostul guvernator al Băncii Naționale a Moldovei a fost reținut în dosarul furtului unui miliard de euro din băncile moldovene.

Publicat in Moldova
O femeie, controlor de tren, acuzată că a luat șpagă 7 lei a fost achitată definitiv, joi, de judecătorii Curții de Apel Constanța, după ce prima instanță a condamnat-o la doi ani de închisoare cu suspendare. Controlorul s-a ales în final cu o amendă de 1.000 de lei, potrivit Mediafax.

Publicat in Justitie
Un accident rutier grav a avut loc astăzi în localitatea ieșeană Schitu Duca. În urma impactului dintre un microbuz și un autovehicul a rezultat o victimă. O femeie a intrat în comă și a fost transportată de urgență la spital.

Publicat in Social
Preşedintele PSD Călăraşi a declarat, pentru Mediafax, că 10 primari de la PNL au trecut la PSD. Tot la social-democrați a trecut și preşedintele Consiliului Județean Călăraşi, care era la PNL.

Publicat in Administratie Locala
Poșta Română a anunțat, joi, că va lua măsuri în contextul coronavirus și anume, în cazul în care trebuie să livreze pensiile sau pachetele celor aflați în autoizolare, poștașii vor fi dotați cu măști, mănuși și ochelari de protecție.

Publicat in Sanatate
Poliţiştii de frontieră din Huşi în cooperare cu structurile de frontieră din Republica Moldova au depistat opt cetăţeni turci, şapte adulţi şi un copil, care au traversat râul Prut cu ajutorul unei bărci pneumatice, cu intenţia de a ajunge în Germania.

Publicat in Moldova
Doi tineri din judeţul Bistriţa-Năsăud, care în urmă cu doi ani au intrat în casa unui elveţian, asupra căruia au exercitat acte de violenţă ce au condus la decesul victimei, şi de unde au furat bani şi bunuri, au fost trimişi în judecată de către procurorii bistriţeni şi vor fi judecaţi în ţară pentru faptele lor, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au documentat activitatea a doi bărbați bănuiți de trafic de droguri de risc. În urma unei percheziții, au fost ridicate 500 de grame de cannabis.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3