fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 08 August 2020

Traficul feroviar a fost oprit pe magistrala 500, sâmbătă după-amiază, după ce un autoturism a fost lovit de tren în localitatea suceveană Coşna, a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Publicat in Moldova
Până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 60.623 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.350 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 713 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Publicat in Sanatate
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, sâmbătă, la Iași, că secțiile de boli infecțioase, neurologie și spitalele de suport COVID sunt suprapopulate, iar pentru cazurile severe va fi amenajat un corp din Spitalul Militar Iași care să intre în circuitul de unități suport COVID. Acesta a mai spus că speră ca de săptămâna viitoare numărul de cazuri zilnice să înceapă să scadă.

Publicat in Sanatate
O femeie însărcinată în 25 de săptămâni a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia. Femeia era infectată cu coronavirus și a fost adusă în stare gravă la Alba Iulia. Ea ar fi luat virusul de la fratele întors din Spania.

Publicat in Sanatate
Deputatul USR Marius Bodea, candidatul Alianței USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Iași, reclamă dezinteresul total arătat de către Ministrul ieșean al Mediului, Apelor și Pădurilor față de marile proiecte ale Iașului și regiunii, omise din lista proiectelor strategice de infrastructură finanțabile în 2021. În urmă cu o săptămână, Marius Bodea a arătat că Aeroportul Internațional Iași este singurul aeroport din România care nu a fost inclus în Planul Strategic de Investiții în Infrastructură pe anii 2020 – 2030.

Publicat in Administratie Locala
Un bărbat de 57 de ani a murit după ce s-a prăbușit de la etajul patru al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Publicat in Social
Guvernul a anunțat, vineri seara, că au fost eliberaţi din funcţia de prefect Emanuel Soare – județul Argeş, Alexandru Liviu Miroşeanu – județul Bacău, Stelian-Nechita Dolha – județul Bistriţa-Năsăud, Cătălin Boboc – județul Brăila, Cristinel Pavel – județul Mehedinţi şi Tiberiu Costea – județul Vâlcea.

Publicat in Guvern

Un tânăr fără permis de conducere s-a urcat la volanul unei mașini și a făcut prăpăd pe o stradă din Vaslui. Nu a mai putut stăpâni autoturismul și a spulberat un grup de persoane aflate pe trotuar.


Publicat in Moldova

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31