fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 21 Octombrie 2021

Fostul președinte PNL Ludovic Orban a anunțat, joi seara, că desemnarea lui Nicolae Ciucă premier într-un guvern minoritar susținut de PSD a fost „picătura care a umplut paharul”, motiv pentru ca săptămâna viitoare își va da demisia din Grupul Parlamentar PNL.

Publicat in Parlament
Vicepreședintele Dan Barna a declarat joi seara, la Digi24, că USR va fi partid de opoziție, precizând că liderul liberal, Florin Cîțu, i-a spus lui Dacian Cioloș, președintele USR, că PNL va merge în Parlament cu un guvern minoritar, pentru că are sprijinul PSD.

Publicat in Parlament
O cunoscută și apreciată profesoară de matematică de la Colegiul „Costache Negruzzi” din Iaşi a murit joi după-amiază, după ce infecţia cu Sars-CoV-2 i-a distrus plămânii în proporţie de 95%. 

Publicat in Educatie
Cei doi elevi au înjunghiat un bărbat de 42 de ani şi l-au lovit apoi cu bâtele în cap, iar la scurt timp acesta a decedat. Judecătorii au apreciat însă că cei doi elevi au fost provocaţi de victimă la momentul atacului şi i-au achitat de acuzaţiile de omor, respectiv lovire şi alte violenţe.

Publicat in Moldova
Foste stewardese ale companiei Alitalia și-au dat jos uniformele în centrul Romei pentru a protesta față de măsurile anunțate de autoritățile italiene.

Publicat in Panorama
Au fost percheziții la un cabinet veterinar din Bistrița, după ce anchetatorii au primit informații că medicul de acolo făcut o intervenție chirugicală ilegală.

Publicat in Social
Episcopul Devei şi Hunedoarei, Gurie Georgiu, grav bolnav de COVID-19, a murit joi, la Deva, în urma unui stop cardio-respirator. Înaltul prelat avea plămânii afectaţi în proporţie de 85%, informează Agerpres.

Publicat in Social
Două persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT, joi, sub acuzaţia de trafic şi deţinere de droguri, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, subinspectorul Cătălina Păduraru.

Publicat in Moldova
USR nu intenţionează să sprijine un Guvern minoritar care are deja susţinerea PSD, a declarat, joi, preşedintele partidului, Dacian Cioloş.

Publicat in Parlament
Preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat joi pe Nicolae Ciucă, ministrul interimar al Apărării, să formeze un nou guvern, după ce cabinetul propus de Dacian Cioloș a fost respins de Parlament. Șeful statului a avut consultări la Palatul Cotroceni cu partidele parlamentare în vederea desemnării unui nou candidat pentru funcţia de premier.

Publicat in Presedintie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31