fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 13 Noiembrie 2021

Poluarea a atins valori imense în cursul zilei de vineri, în Iaşi, dar şi în alte zone ale României. A fost una dintre cele mai poluate seri din acest an, acest fapt datorându-se şi inversiunii termice, scrie „Adevărul”

Publicat in Social
O tânără din Sibiu și-a dat în judecată fostul iubit, cerându-i să șteargă de pe Facebook imaginile cu ei, de când erau împreună. Dar femeia a pierdut procesul și a fost nevoită să achite și cheltuielile de judecată.

Publicat in Justitie
Curtea decisese încă din 2018, că România avea obligația ca, până la 16 iulie 2009, să închidă și să reabiliteze toate depozitele de gunoi care nu aveau autorizație de funcționare. Ministrul Mediului spune că decizia era anticipată, iar de acum înainte va pune poluatorul să plătească. De acum înainte, România poate primi amenzi pentru că nu a închis și ecologizat depozitele ilegale de deșeuri.

Publicat in Administratie Locala
Viceprimarul USR al Bacăului, Cristian Ghingheş, a fost exclus din partid. Acesta intrase în conflict cu primarul Bacăului, Lucian Stanciu-Viziteu, liderul USR Bacău.

Publicat in Moldova
Clinica privată la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian a fost închisă temporar, pentru o perioadă de cel puțin două săptămâni. Decizia aparține conducerii clinicii, pe fondul scandalului iscat după moartea cântărețului de muzică populară.

Publicat in Social
Un exemplu de curaj și perseverență vine de la Iași. La 51 de ani, o femeie, fostă asistentă medicală, este studentă la zi și are cele mai mari note din an, arată Știrile Pro TV.

Publicat in Educatie
Ai găsit puloverul perfect, ai plasat comanda, a ajuns la tine, însă mărimea nu ți se potrivește și acum trebuie să faci retur? #maibineveneailamall! La Palas, ne propunem să îți oferim cât mai mult timp pentru sesiuni de shopping cu „Bucurii pe loc”, fără gânduri de „Lasă că vor fi ok la anul...” și mai ales #faracomenziratate. Brandurile ți-au pregătit o mulțime de oferte de nerefuzat, descoperă-le pe toate în catalogul online și vino la Palas să te pregătești din timp pentru sărbătorile de iarnă!

Publicat in Timp Liber

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30