fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 09 Noiembrie 2021

Omul de afaceri Nelu Iordache, patronul companiei Romstrade, a fost condamnat definitiv marţi de Curtea de Apel Bucureşti la 6 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu.

Publicat in Justitie
Un bărbat de 32 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce, marţi, a lovit un taximetrist şi a fugit cu maşina acestuia, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Publicat in Moldova
Incendiul care a izbucnit pe 31 octombrie în pădurea din Ocolul Silvic Privat Oituz a fost stins, marţi, după zece zile de intervenţii continue ale pompierilor.

Publicat in Moldova
Marin Voicu, primarul comunei prahovene Ciorani, trimis în judecată în dosarul fraudei electorale, a fost reţinut din nou pentru 24 de ore printr-o decizie a procurorilor din cadrul Parchetului Curţii de Apel Ploieşti.

Publicat in Justitie
Un cadavru aflat în stare avansată de putrefacție a fost descoperit în pădurea Zamca din județul Suceava. Partea superioară a corpului era legată cu un ștreang de o creangă.

Publicat in Moldova
Oana Zăvoranu este consiliera de imagine a primarului Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone. Edilul a declarat că aceasta se va ocupa de relația cu mass-media în poziția de consilier personal neremunerat.

Publicat in Administratie Locala
Fiul celebrei vrăjitoare Mamei Omida a fost ridicat astăzi de mascați și dus la DIICOT, alături de alte patru persoane.

Publicat in Social
Ambasadorul Ungariei în Republica Moldova a fost protagonistul unui incident auto în centrul Chișinăului, sâmbăta trecută. El a fost acuzat de poliția moldoveană că a refuzat să respecte indicațiile de trafic și că a lovit ușor cu mașina pe polițistul care îi spunea să elibereze strada pe care o blocase, conform Deschide.md.

Publicat in Eveniment
Trei lideri ai sindicatului Sanitas Prahova au fost trimişi în judecată pentru delapidare, ei fiind acuzaţi că şi-au însuşit sute de mii de lei din sumele de bani provenite din cotizaţiile membrilor, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Un procuror de la Parchetul General a solicitat marţi judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie achitarea fostului preşedinte al Senatului Călin Popescu-Tăriceanu pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi complicitate la uzurpare de calităţi oficiale.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3