fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 26 Martie 2021

Un infirmier de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași a decedat după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Bărbatul nu se vaccinase și cel mai probabil a contractat virusul din spital. Acesta este primul deces cauzat de COVID 19 în rândul cadrelor medicale de la cel mai mare spital din Moldova.

Publicat in Sanatate
Un polițist din Vaslui este anchetat penal după ce a pus doi minori să care cu o pătură cadavrul unui bărbat de la locul crimei până la domiciliul acestuia. Unul dintre minori a rămas cu traume psihice și nu și-a revenit nici după un an de la incident.

Publicat in Moldova
Un ciobănesc belgian de 9 luni a fost închis și legat într-o mașină chiar de către stăpânul său, în orașul Arad. Câinele a fost descoperit de trecători.

Publicat in Social
Copilotul a fost grav rănit și este transportat la Târgu-Mureș cu ajutorul unui elicopter.

Publicat in Social
Doi fraţi au fost arestaţi în Italia pe baza informaţiilor furnizate de poliţiştii din Neamţ, ei fiind acuzaţi că au torturat victima cu un fier înroşit în foc

Publicat in Moldova
Un fost profesor din Călărași care oferea meditaţii la engleză este acuzat că a agresat sexual două minore. Fetele, în vârstă de 13 ani amândouă, au povestit acasă cum individul le-a pipăit în zona intimă.

Publicat in Justitie
Un șofer român și compania de transport pentru care lucrează au primit amenzi uriașe în Germania, după ce polițiști au descoperit mai multe nereguli, cum ar fi că bărbatul a stat la volan timp de 63 de ore, aproape fără oprire.

Publicat in Panorama
Proprietarul câinelui care marţi a atacat un copil de 4 ani într-un parc din Cluj-Napoca a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Publicat in Social
Un timişorean care l-a ameninţat cu moartea pe secretarul de stat Raed Arafat, prin intermediul aplicaţiei Facebook, a fost internat medical la Spitalul de Psihiatrie din Jebel, până la ameliorarea stării de sănătate a acestuia, având în vedere evidenţele raportului de expertiză medico-legală, a anunţat, vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Publicat in Justitie
Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă, a calificat vineri organizaţia sindicală de la Metrorex drept o mafie şi i-a transmis liderului Unitatea - Sindicatul Liber din Metrou, Ion Rădoi, că s-a terminat cu „acţiunile de şantaj".

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3