fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 16 Iulie 2021

Doi conducători auto s-au luat la bătaie, s-au ameninţat şi s-au scuipat în sensul giratoriu de la intersecţia străzii Mărăşeşti cu bulevardul George Enescu, din municipiul Suceava.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat un bărbat cu cetăţenie moldovenească, căutat de autorităţi, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de patru ani și nouă luni pentru săvârşirea de infracțiuni conexe la dreptul de proprietate intelectuală pe teritoriul Italiei.

Publicat in Moldova
Un angajat al Ministerului Economiei a decedat la birou, vineri, relatează realitatea.net. Victima era director la Direcția de Contencios din cadrul instituției și, potrivit unor surse, în minister ar fi existat discuții cu privire la reorganizarea anunțată de Claudiu Năsui

Publicat in Social
Doi bărbaţi din localitatea argeşeană Bascov au fost reţinuţi pentru ultraj, fiind suspectaţi că au ameninţat forţele de ordine care interveniseră pentru aplanarea unui scandal.

Publicat in Social
Un bărbat din Olt a sunat în mod abuziv la 112 de 22.456 de ori în prima jumătate a anului, conform datelor transmis, vineri, de Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Publicat in Social
O persoană fără adăpost din judeţul Botoşani a găsit într-un container de gunoi o sumă de 20.000 de lei, bani pe care i-a predat la scurt timp Poliţiei, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Nicoleta Federciuc.

Publicat in Moldova
Vameşii olandezi au descoperit 3 tone de cocaină ascunse între butoaie cu piure de banane în portul Rotterdam, relatează vineri dpa, conform Agerpres.

Publicat in Eveniment
Indianul Danish Siddiqui, fotoreporter al agenţiei Reuters, laureat al premiului Pulitzer, a fost ucis, vineri, în Afganistan, acolo unde acoperea jurnalistic luptele dintre forţele de securitate afgane şi talibani.

Publicat in Eveniment
Un candidat la examenul pentru obţinerea permisului de conducere şi un şofer depistat conducând sub influenţa unor substanţe interzise, ambii din judeţul Braşov, au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să ofere mită unor poliţişti.

Publicat in Social
Poliția Națională din Spania a eliberat două surori de 14 și 15 ani, care au fost vândute de părinții români și obligate să se căsătorească. Vânzătorii, cumpărătorii, dar și soțul uneia dintre fete au fost arestați la Alcázar de San Juan luna aceasta, după o anchetă complexă a poliției.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31