fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 03 Iulie 2021

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat în faţa celor peste 400 de delegaţi liberali participanţi la Conferinţa de alegeri a PNL Iași că este convins că primarul Mihai Chirica şi preşedintele Consiliului Judeţean Costel Alexe sunt nevinovaţi şi că aşteaptă cu încredere ca instanţa să le facă dreptate, relatează News.ro.

Publicat in Administratie Locala
Un atac în stil mafiot a fost comis, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o comună de lângă Timisoara. Autoturismul unui luptător de kickbox a fost incendiat.

Publicat in Social
Tânărul care a comis crima și violul de la Corbu spune că avea nevoie de bani pentru droguri și nu și-a dat seama că l-a omorât pe bărbatul a cărei fiică a violat-o pentru că era întuneric.

Publicat in Justitie
Premierul Florin Cîţu a anunţat că deputatul Alexandru Muraru este noul preşedinte al filialei ieşene a Partidului Naţional Liberal, în urma alegerilor interne de sâmbătă acesta obţinând 387 din 400 de voturi.

Publicat in Administratie Locala
Prim-vicepreşedintele Organizaţiei municipale a PNL Vaslui, Marius Arcăleanu, a afirmat, vineri, după alegerea lui Nelu Tătaru în funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene liberale, că scrutinul a fost fraudat de fostul ministru al Sănătăţii, „cu girul prim-ministrului Florin Cîţu".

Publicat in Moldova
O maşină în care se aflau trei bărbaţi a căzut în Braţul Borcea al Dunării, sâmbătă dimineaţă, unul dintre ei reuşind să se salveze singur, iar ceilalţi doi rămânând captivi în autoturism.

Publicat in Social
Un tânăr de 29 de ani, care locuia la câțiva metri de casa victimelor, este principalul suspect al odioasei crime din localitatea Corbu, Constanța.

Publicat in Justitie