fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 19 August 2021

Mai multe românce au fost surprinse în primele zile din această săptămână la cerșit, în Franța, îmbrăcate ca femeile musulmane. Gestul revoltător al celor care au ales să se folosească de tragedia din Afganistan, și în special de a femeilor, după preluarea puterii de talibani, a fost criticat de internauți după publicarea imaginilor pe Facebook.

Publicat in Panorama
Agenţi ai serviciilor americane de securitate poartă negocieri, joi, cu şoferul unui vehicul suspect staţionat în faţa Bibliotecii Congresului din Washington.

Publicat in Eveniment
Un agent de la Poliția Rutieră Prahova a fost testat pozitiv, miercuri, chiar când se pregătea să intre în tură.

Publicat in Social
Grav accident de circulație la ieșire din Râmnicu Sărat, spre Focșani. Din cauza neatenției, șoferul unui TIR a intrat în plin în autoturismul care circula în fața sa. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina a fost proiectată pe contrasens, unde circulau alte două TIR-uri.

Publicat in Social
Mama ministrului Finanțelor Publice, Dan Vîlceanu, ar fi vizată de dosarul de evaziune fiscală disjuns din dosarul clasat al fiului său, potrivit unor surse judiciare, citate de realitatea.net.

Publicat in Justitie
Guvernul a aprobat, în ședința de astăzi, proiectul de lege pentru aprobarea Contractului de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgență Iași, în valoare de 250 de milioane de euro, semnat între România și Banca Europeană de Investiții (BEI) la Bucureşti şi Luxemburg pe 20 aprilie. Conform ultimului calendar, proiectarea spitalului este prevăzută a începe în această toamnă.

Publicat in Sanatate
Un bărbat de 34 de ani din Braşov, angajat cu funcţie de conducere într-o companie multinaţională, este arestat pentru că ar fi exploatat sexual mai multe minore.

Publicat in Justitie
Un om de afaceri chinez, stabilit la Oneşti unde vindea diverse produse în câteva magazine mici a fost jefuit de mai mulţi necunoscuţi care au intrat noaptea peste el în casă. Hoţii i-au terorizat familia, au răscolit toate sertarele şi au reuşit să fugă cu 70.000 de lei şi mai multe lucruri de valoare. Poliţiştii îi caută acum pe tâlhari.

Publicat in Moldova
Poliţiştii gălăţeni a ridicat aproximativ şase kilograme de aur, în urma a nouă percheziţii desfăşurate la patru societăţi comerciale bănuite de evaziune fiscală, din municipiul Galaţi, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Publicat in Moldova
Tribunalul București a respins astăzi ca neintemeiata cererea făcută de nouă consilieri PSD care voiau suspendarea stării de alertă  declarată de către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31