fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 10 Decembrie 2022

Planul roşu de intervenţie a fost activat sâmbătă seară, în judeţul Arad, în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autocar care transporta 33 de persoane.

Publicat in Social
Un copil a fost rănit, iar alte cinsprezece persoane, printre care şi cinci copii, s-au autoevacuat în urma exploziei unei butelii, produsă sâmbătă într-un apartament din oraşul Hârlău.

Publicat in Social
Ministrul de Interne al Austriei, Gerhard Karner, este vizat pe plan intern de acuzații recente de plagiat. Scriitorul și cercetătorul media Stefan Weber, alias „vânătorul de plagiatori”, a detectat fragmente de text furate din alte lucrări, în teza de absolvire a ministrului austriac. Gerhard Karner a negat aceste acuzații. Situația este similară cu cea din România, unde ministrul de Interne Lucian Bode e și el vizat de o acuzație de plagiat, scrie G4Media.

Publicat in Eveniment
Un bărbat căutat după ce ar fi furat 35.000 de lei dintr-o mașină, în Târgoviște, a fost reținut. A plecat din țară imediat după ce fapta a fost reclamată la poliție, dar în urmă cu câteva zile s-a întors.  A fost ridicat de poliţişti direct de pe aeroport.

Publicat in Social
Renumitul jurnalist american Grant Wahl a murit în Qatar, după ce s-a prăbuşit în timp ce transmitea de la Cupa Mondială, stârnind un val de şoc şi nemulţumire în lumea sportului. 

Publicat in Panorama