fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 14 Decembrie 2022

Tribunalul Bucureşti a admis miercuri o cerere de revizuire depusă de fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu şi a dispus încetarea procesului penal împotriva acestuia în dosarul în care a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru trafic de influenţă, pe motiv că faptele s-au prescris.

Publicat in Justitie
Actorul Jean-Claude Van Damme a vizitat Ucraina și s-a filmat alături de militari ucraineni, transmițând tradiționala urare „Slavă Ucrainei!”, relatează Meduza.

Publicat in Panorama
Un nou record pentru David Popovici. Înotătorul roman s-a calificat miercuri cu al cincilea timp în finala probei de 100 m liber la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt de la Melbourne. A stabilit un nou record mondial de juniori în semifinale.

Publicat in Alte Sporturi
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis, miercuri, că România nu va ataca la Curtea Europeană de Justiţie votul Austriei privind aderarea ţării noastre la Schengen.

Publicat in Presedintie
Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului a adoptat, miercuri, proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2023.

Publicat in Parlament
Este anchetă internă la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, după ce doi bebeluși de numai opt luni au murit, la diferență de numai câteva zile.

Publicat in Sanatate
Un bărbat de 65 de ani din județul Vaslui a fost arestat, după ce fata pe care o avea în plasament l-a reclamat la Poliție pentru viol. Adolescenta de 17 ani a fost preluată imediat de cei de la Protecția Copilului.

Publicat in Moldova
Doi notari publici au fost reţinuţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care sunt acuzaţi că ar fi eliberat certificate de moştenitor, precum şi alte acte care ar fi atestat în fals dreptul de proprietate asupra unor imobile aflate pe raza municipiului Bucureşti.

Publicat in Justitie
Avocatul primarului Mihai Chirica, Daniel Atasiei, a declarat că edilul ieşean are calitatea de suspect şi a fost adus la audieri în baza unui mandat de aducere.

Publicat in Justitie
Miniso, brand internațional de home & deco, are o paletă diversificată cu produse pentru casă, accesorii fashion, dar și make-up, ustensile pentru bucătărie, gadget-uri, jucării, plușuri, toate le prețuri avantajoase. Prima sa locație din afara Capitalei s-a deschis în Palas. Spiridușii Moșului găsesc aici cele mai spectaculoase cadouri pentru cei dragi. Miniso este prezent în peste 100 de țări, cu peste 5.000 de magazine.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31