fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 21 Decembrie 2022

Un bărbat din Satu Mare este acuzat că a încercat să își ucidă fosta soție, dar că a intenționat ca totul să pară accident.

Publicat in Justitie
Preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României a fost oprit şi verificat în Republica Moldova pentru că circula cu o maşină care figura ca fiind furată, care aparţinea Guvernului, iar autoturismul a fost confiscat de către poliție.

Publicat in Moldova
Bărbatul de 47 de ani, care s-a împuşcat accidental cu un pistol, miercuri, în locuinţa sa din Deva, este fostul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, colonelul Viorel Demean, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Publicat in Social
Un tânăr de 21 de ani, din Panciu, care conducea un autoturism neînmatriculat şi fără permis de conducere, nu a oprit la semnalele poliţiştilor, iar ulterior, urmărit în trafic de poliţişti, a abandonat autovehiculul şi a fugit, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Publicat in Moldova
Procurorii DIICOT au efectuat, miercuri, percheziţii  domiciliare în Ploiești, Slobozia și Constanța, la persoane bănuite că ar fi recrutat mai multe minore pe care le-ar fi obligat să se prostitueze.

Publicat in Justitie
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va rezilia contractele cu constructorul italian Tirrena Scavi, motivând slaba mobilizare şi incapacitatea financiară a antreprenorului de a continua proiectele pe care le derulează.

Publicat in Companii
Inspectorii vamali din cadrul B.V.F. Halmeu – Direcția Regională Vamală Cluj au descoperit în cadrul efectuării controlului fizic asupra mărfurilor aflate într-un automarfar înmatriculat în Ucraina, fără documente de proveniență, două recipiente metalice sigilate, a câte 12 litri fiecare, care conțineau soluție lichidă.

Publicat in Social
Mai sunt 3 zile până la Crăciun și atmosfera de sărbătoare este tot mai aproape de sufletele noastre. Filarmonica de Stat „Moldova” Iași te așteaptă la Palas cu un concert special de colinde, iar Moș Crăciun este și el prezent în Atrium, unde ascultă dorințele celor mici.

Publicat in Timp Liber
Relu Vizitiu, fost adjunct al IPJ Constanța, a primit un an și cinci luni de închisoare, cu amânarea executării pedepsei. Timp de doi ani, termenul de supraveghere, orice faptă penală îl poate băga după gratii pe fostul polițist.

Publicat in Justitie
Majoritatea românilor îşi vor petrece, şi în acest an, sărbătorile de iarnă acasă, însă într-o măsură mai mică decât în anii anteriori, când pandemia a influenţat această alegere, potrivit unui studiu Reveal Marketing Research.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3