fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 19 Februarie 2022

Mai mulţi elevi au fost filmați când puneau în mișcarea vehiculul care nu pornea. Incidentul a avut loc la o unitate de învățământ din județul Ialomița.

Publicat in Educatie
Congresul Extraordinar al Partidului Mişcarea Populară l-a ales sâmbătă pe Eugen Tomac ca preşedinte al formaţiunii politice. Eugen Tomac a candidat ca lider al moţiunii „PMP - un nou început pentru o Românie creştin-democrată”.

Publicat in Parlament
NATO își închide, temporar, biroul diplomatic din capitala Ucrainei și își va muta personalul la Liov, oraș de la 70 de kilometri distanță de granița cu Polonia. Situația tensionată cu Rusia nu dă semne de dezescaladare, iar liderii occidentali avertizează că invazia rusească ar putea începe în orice moment.

Publicat in Eveniment
Un mandat de arestare preventivă a fost emis pe numele unui bărbat de 31 de ani, din Carei, care și-a agresat fizic băiatul de cinci ani.

Publicat in Justitie
O femeie în vârstă de 51 ani, din localitatea Gârcina, a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit de soţul ei.

Publicat in Moldova
Cu ocazia reuniunii miniştrilor apărării din ţările alianţei NATO la Bruxelles, a avut o ceremonie la care a participat și Vasile Dîncu, ministrul Apărării.

Publicat in Guvern

Un enoriaş a transmis Ahiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor că familiile îndoliate trebuie să cumpere de la preotul din sat câte un cuţit şi un tocător pentru praznicul de pomenire de 40 de zile. Acelaşi părinte le cere bani familiilor ca să oficieze slujbe pentru ca sufletul mortului... să nu le bântuie sau să nu ajungă în iad.


Publicat in Moldova
Proprietarul celor opt câini care au atacat, pe o stradă din Sfântu Gheorghe, un copil de 10 ani a fost reținut pentru 24 de ore, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Covasna. Bărbatul va fi dus, sâmbătă, în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. Sunt informații potrivit cărora acesta l-ar fi găsit pe copil la pământ, dar nu l-a dus de îndată la spital, chiar dacă băiatul era în stare gravă.

Publicat in Social

Doi bărbaţi din Sri Lanka au fost loviţi de o maşină şi au decedat, ei fiind accidentaţi în timp ce mergeau pe jos pe marginea unui drum judeţean din Arad.


Publicat in Social