fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 

Items filtered by date: Sambata, 26 Februarie 2022

Forțele rusești au bombardat sâmbătă, pentru a treia zi consecutiv, orașele ucrainene cu artilerie și rachete de croazieră, dar forțele armate ale Ucrainei reușesc să țină pe loc invazia, capitala nu a putut fi cucerită.

Președintele Volodimir Zelenski transmite neîncetat mesaje de încurajare soldaților săi și, în același timp, face un tur de forță diplomatic deosebit în care cere ajutor militar și condamnarea Rusiei prin conversații telefonice cu numeroși lideri occidentali.

Rușii spun că au cucerit primul oraș important, primarul din Melitopol neagă.

Un convoi militar rus a fost distrus de forțele ucrainene în Herson, sudul Ucrainei, un important punct de trecere din Crimeea

Imagini LIVE din Kiev


Publicat in Eveniment

Cinci copii au fost uciși, iar 33 au fost răniți în Ucraina de la începutul invaziei ruse, a anunțat, sâmbătă, Ludmila Denisova, împuternicita Radei Supreme (parlamentul ucrainean) pentru drepturile omului, citată de UNIAN, conform G4Media.


Publicat in Social

O mașină blindată a forțelor ucrainene înfruntă o blindată șenilată a rușilor, pe una din străzile capitalei Kiev.


Publicat in Social

Şapte fotbalişti străini de la echipa ucraineană Dnepr Dnepropetrovsk, care au reuşit să părăsească Ucraina în cursul zilei de sâmbătă, aşteaptă pe Aeroportul Internaţional Iaşi pentru a fi îmbarcaţi într-o aeronavă cu destinaţia Viena, a anunțat Ciprian Paraschiv, fostul preşedinte al echipei locale de fotbal Politehnica Iaşi.


Publicat in Social

Spitalul care tratează soldații ucraineni răniți din Mariupol este plin, iar în ultimele zile, medicii lucrează non stop. Spun că au fost cele mai groaznice 24 de ore și se așteaptă ca numărul răniților să crească. Pe de altă parte, răniții spun că vor să se întoarcă la război.


Publicat in Panorama

Armata rusă a primit sâmbătă ordinul să-şi lărgească ofensiva asupra Ucrainei, a anunţat Ministerul Apărării de la Moscova, care a acuzat Kievul că a respins negocierile, transmit agenţiile internaţionale de presă.


Publicat in Eveniment

Primăria Kievului a anunţat sâmbătă o interdicţie de circulaţie până luni la ora 08:00 (06:00 GMT), în timp ce Ucraina încearcă să reziste unei invazii militare ruseşti, luptele având loc în centrul capitalei, informează AFP.


Publicat in Eveniment

Plecat vineri din Ucraina, alături de ceilalți oameni din staff-ul său de la Dinamo Kiev, antrenorul Mircea Lucescu a ajuns la București în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02:00.


Publicat in Social

O clădire rezidențială înaltă din Kiev a fost lovită de o rachetă în această dimineață.


Publicat in Panorama

Ministerul Afacerilor Externe transmite că punctul de frontieră Porubne – Siret de la granița cu Ucraina este blocat de numărul foarte mare de persoane care doresc să părăsească statul și de procedurile de verificare a documentelor.


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            

Cartierul Austriac