fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 04 Martie 2022

Meta a confirmat vineri decizia guvernului rus de a bloca accesul la Facebook în Rusia şi a deplâns faptul că „milioane de ruşi obişnuiţi vor fi în curând privaţi de informaţii de încredere”, a afirmat Nick Clegg, preşedinte pentru afaceri globale al grupului american, relatează AFP.


Publicat in IT

Poliţiştii din Sălaj au făcut, vineri, uz de armă în plan vertical pentru prinderea unui urmărit naţional din judeţul Iaşi, condamnat la pedeapsa închisorii cu executare.


Publicat in Justitie

Cel puțin trei comandanți ruși au fost uciși după ce au simțit că trebuie să se apropie de linia frontului, susțin mai mulți oficiali occidentali, citați de BBC.


Publicat in Panorama

Un fragment metalic, probabil de la o rachetă rusă, a căzut în curtea casei prezidențiale a lui Zelenski, lângă Kiev, în Koncha-Zaspa.


Publicat in Social

Ministrul ucrainean de Externe Dmitro Kuleba a declarat vineri că soldaţii ruşi au comis violuri în oraşele ucrainene ocupate, relatează Reuters.


Publicat in Panorama

La o zi după ce Republica Moldova a semnat cererea de aderare la Uniunea Europeană, regiunea separatistă Transnistria cere să îi fie recunoscută independența, relatează Jurnal TV.


Publicat in Moldova

O tânără refugiată din Ucraina a adus pe lume gemeni, la spitalul din Vaslui.


Publicat in Moldova

Mărturiile obținute de CNN din orașul Herson, cucerit recent de forțele armate ale Federației Ruse, arată un proces în desfășurare de rusificare a regiunii. Joi, autoritățile din Ucraina au avertizat că rușii pregătesc proclamarea Republicii Populare Herson, transmite Digi24.


Publicat in Social

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, vineri, că starea de alertă în România nu va mai fi prelungită după data de 8 martie.


Publicat in Presedintie

Toți angajații unei televiziuni din Rusia au demisionat în direct, protestând față de invazia din Ucraina. Platoul știrilor s-a umplut de oameni, care s-au îndreptat apoi spre ieșire.


Publicat in Social
Pagina 1 din 3