fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 17 Iunie 2022

Preşedintele rus Vladimir Putin a asigurat vineri că ţara sa va recurge la folosirea armelor nucleare doar „dacă este necesar” pentru a-şi apăra suveranitatea, relatează agenţia EFE, citată de Agerpres.

Publicat in Eveniment
Fostul adjunct al şefului IPJ Galaţi, comisarul şef Daniel Miron, aflat sub control judiciar, a fost trimis în judecată pentru mai multe fapte penale, informează, vineri, Biroul de relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.

Publicat in Moldova
Un bărbat în vâstă de 39 de ani din Galaţi, prins în flagrant în timp ce transporta un colet cu canabis trimis din Spania, a fost reţinut pentru trafic de droguri de risc, a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Publicat in Moldova
O discuție la accidentul de azi noapte este dacă Poliția Locală nu trebuia să fie la fața locului și să asigure protecția perimetrală și fluidizarea traficului. Chiar dacă era 1 noaptea, au mai fost cazuri în care polițiștii locali asigurau securitatea zonei la anumite lucrări în timpul noptii. Deci acest lucru este o uzanță, iar Poliția Locala are și schimbul III, pe perioada nopții.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Palas devine, în acest final de săptămână, un tărâm magic, unde cei mici, dar și cei mari, pot să exploreze Lumea Dinozaurilor. Până acum, zeci de mii de persoane, în principal copii, au vizitat expoziţia, weekend-ul acesta fiind ultimul în care spectaculoșii dinozauri vor mai putea fi admirați la Palas. Tot în acest weekend iubitorii de animale sunt așteptați la Pet Event, unde micii blănoși vor demonstra cât sunt de talentați, iar doritorii pot chiar să adopte un prieten blănos din cadrul târgului.

Publicat in Timp Liber
Un sondaj ECFR (European Council on Foreign Relations) îi arată pe români ca fiind una dintre cele mai... pro-ruse națiuni din regiune, iar la nivel european integrându-ne în rândul unor țări cu sentimente asemănătoare precum Italia sau Germania. Pe scurt, majoritatea românilor cred că Guvernul e prea concentrat pe ajutorarea Ucrainei și dorim o rezolva cât mai rapidă a conflictului.

Publicat in Politica Locala
Opt persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT din Bacău şi Giurgiu în urma a 27 percheziţii domiciliare şi 10 percheziţii în penitenciare, într-un dosar de trafic de droguri.

Publicat in Justitie
ANAF va începe de la 1 iulie operațiune uriașă de verificare a sursei averilor fiecărei persoane. Sunt peste 560.000 de români care au avut venituri neimpozitate de 20 miliarde de euro în perioada 2016-2019, potrivit șefului instituției, Lucian Heiuș.

Publicat in Fiscalitate
Polițiștii din Ciurea și din cadrul Serviciului de Ordine Publică Iași, cu sprijinul Serviciului pentru acțiuni Speciale Iași, au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza comunei Ciurea, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Publicat in Social
Poliţiştii ieşeni au intervenit joi la peste 130 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 320 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor efectuate au fost sesizate 28 de infracţiuni.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3