fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 06 Iulie 2022

Sumarul de urina este o metodă de examinare a urinei,  ce cuprinde examinarea caracterelor fizice (culoare,turbiditate), chimice (proteine, glucoza, corpi cetonici, hematii, bilirubina, urobilinogen, leucocite, nitriti și ph) și examinarea microscopică a sedimentului.

Publicat in Sanatate
Un tânăr de 27 de ani, din judeţul Arad, a fost miercuri înjunghiat pe un bulevard din municipiul Constanţa de un alt arădean, de 22 de ani, victima fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Publicat in Social
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, după demisia lui Adrian Chesnoiu, cercetat de DNA. Conducerea PSD a votat în unanimitate ca acesta să revina pentru a 5-a oara în Guvern. Întrebat de ziariști ce planuri are pentru contracararea efectelor secetei, Petre Daea a spus că imediat după ce va fi învestit, va merge pe teren și își va face publică strategia, transmite Europa FM.

Publicat in Agricultura
Adrian Mititelu, fostul finanțator al FC U Craiova 1948, a fost eliberat miercuri din închisoare, unde ispășea o pedeapsă pentru fraudă fiscală. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Craiova și este primul caz eliberat în baza deciziei Curții Constituționale luate la sfârștul lunii mai și motivată la începutul lunii iunie.

Publicat in Justitie
Mai mulți copii au fost forțați ani la rând de părinții lor să muncească la o fermă de măgari din Suceava. Totul a ieșit la iveală după ce o fetiță a fugit de acasă și a mers la Protecția Copilului pentru a povesti ce li se întâmplă.

Publicat in Moldova
Tribunalul Ilfov a decis miercuri eliberarea condiţionată din închisoare a lui Mohammad Munaf, care executa o condamnare de 10 ani pentru terorism în dosarul răpirii jurnaliştilor români în Irak. El ar fi trebuit să fie eliberat la termen în anul 2025.

Publicat in Justitie
O femeie în vârstă de 40 ani a fost a murit la scurt timp după ce a fost găsită în casă în stare de hipertermie, a informat coordonatorul UPU de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi, dr Diana Cimpoeşu, care este şi coordonatorul SMURD Iaşi.

Publicat in Sanatate
Sportivul David Popovici a obţinut, miercuri, a doua sa medalie de aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Otopeni, impunându-se în finala probei de 200 m liber cu timpul de 1 min 45 sec 45/100.

Publicat in Alte Sporturi
Noua generație ne surprinde prin efervescență, capacitatea de a învăța lucruri noi într-un timp scurt, dar și prin naturalețea cu care accesează diverse gadget-uri. ESET, o companie de securitate cibernetică prezentă în clădirea de birouri United Business Center (UBC) 3 din ansamblul mixed-use Palas, organizează cursuri gratuite despre „Siguranța copiilor în mediul online”, pentru piticii care sunt nativi cu telefonul sau tableta.

Publicat in Timp Liber
Agenția Națională de Administrare Fiscală oferă îndrumare și asistență contribuabililor în domeniul fiscal și cel al tehnologiei informației prin intermediul Call-Center-ului, la numărul de telefon: 031.403.91.60.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3