fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 23 Septembrie 2022

Doi soți în vârstă de 89 de ani s-au aruncat, vineri la prânz, de la etajul 7 al unui bloc din București. Ambii au murit pe loc.

Publicat in Social
O femeie de 26 de ani din comuna Răcari a fost reţinută de poliţişti, după ce a sustras sume mari de bani din gestiunea unei case de amant/schimb valutar, informează, vineri, IPJ Dâmboviţa.

Publicat in Justitie
Senatul a adoptat, marți, creșterea cu 25% a indemnizațiilor președintelui, miniștrilor, parlamentarilor, primarilor, președinților de consilii județene și locale și majorarea sporurilor funcționarilor publici implicați în procesul legislativ.

Publicat in Parlament
Sâmbătă, 24 septembrie 2022, de la ora 15.00, pe pietonalul din fața Primăriei ieșene va avea loc lansarea primului ghidaj audio stradal din România, pe cinci trasee culturale: B-dul Ștefan cel Mare și Sfânt, B-dul Carol I, Strada Lăpușneanu, B-dul Independenței și Strada Cuza Vodă. Fișierele audio sunt integrate în harta website-ului www.monumentediniasi.ro și vor putea fi accesate cu ajutorul codurilor QR pe care le veți descoperi pe trotuare, alături de o imagine reprezentivă pentru traseu, într-un desen de tip grafitti.

Publicat in Social
Compania Antibiotice a fost premiată, joi, 22 septembrie, de Bursa de Valori București, în cadrul Galei Made in Romania aflată la a 5-a ediție. Proiectul Made in Romania al cărui scop este de a identifica și promova companiile românești de top, a desemnat câștigătoare la aceasta ediție și povestea despre tradiție, performanță și evoluție pe care Antibiotice Iași o scrie încă din anul 1955.

Publicat in Companii

Dr. Ioana Luca, medic primar Endocrinologie, Arcadia


Publicat in Sanatate
Un bărbat a atacat cu violență un însoțitor de zbor al companiei American Airlines și i-a dat un pumn în cap în timp ce acesta se afla cu spatele. Care este motivul halucinant pentru care a făcut acest lucru.

Publicat in Panorama
Pasajul din zona Prejmer – o parte de pe DN 10 – a căzut peste calea ferată blocând circulația trenurilor spre Sfântul Gheorghe.

Publicat in Administratie Locala
O femeie de 52 de ani din Timișoara a fost găsită moartă în propriul apartament.

Publicat in Social
Rusia ar putea recolta în acest an o cantitate record de 100 de milioane de tone de grâu, potrivit firmei de consultanţă SovEcon, însă grâul se acumulează în silozurile locale deoarece Rusia are probleme în a exporta mari cantităţi de cereale, transmite Bloomberg.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30