fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 22 Aprilie 2023

Doi adolescenți au murit, iar alte cinci persoane au fost rănite într-un accident înfiorător, în Marea Britanie. Printre victime se numără și doi copii, potrivit The Sun.

Publicat in Panorama
Caz revoltător în spitalul din Dorohoi, după ce o pacientă de peste 240 de kilograme ar fi fost ținută întinsă pe jos la Urgențe, timp de 17 ore. Unitatea medicală nu avea un pat special și nici aparatură pentru pacienți cu obezitate morbidă.

Publicat in Moldova
S-au derulat scene șocante, desprinse parcă din filme, într-un fast food din Sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat a căutat dreptatea în spatele tejghelei, cu o macetă în mână, după ce o persoană a fost nemulțumită de o șaorma cumpărată de acolo.

Publicat in Social
Două cutremure slabe au avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în județele Gorj și Vrancea, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Publicat in Social
Un judecător din Turcia a fost ucis de soția sa după o ceartă cumplită în care bărbatul i-a prezentat dovezi că nu el este tatăl copilului lor. Femeia și-a ars soțul cu ulei încins, apoi l-a înjunghiat de mai multe ori, scrie Mirror.

Publicat in Panorama