fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 28 Aprilie 2023

De luni, vom vedea reduceri la raionul de lapte, ne anunță reprezentanții Consiliului Concurenței. Scăderea prețului cu 20 de procente pentru șase luni a fost decisă după o întâlnire cu comercianții și unii procesatori.

Publicat in Agricultura
Tribunalul Bucureşti a dispus, vineri, plasarea în arest la domiciliu a celor doi poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei prinşi de DNA în timp ce luau mită de la un şofer pe Calea Dorobanţi.

Publicat in Justitie
Experții au rămas fără explicații după ce o echipă de muncitori din orașul istoric Santa Maria Regla din Mexico City, au descoperit un „fetus spiriduș”, scrie The Sun.

Publicat in Panorama
Poreclit „Monstrul" sau „Bestia", Luis Alfredo Garavito, cel mai mare violator și ucigaș de copii din Columbia, a primit pedeapsa divină în închisoare.

Publicat in Panorama
Parchetul de pe lângă Judecătoria (PJ) Ploieşti efectuează cercetări într-un dosar întocmit după ce Ordinul Arhitecţilor din România (OAR) a sesizat folosirea unei parafe false în legătură cu un studiu de fezabilitate privind realizarea unui bazin de înot, beneficiar fiind Consiliul Local al municipiului Ploieşti.

Publicat in Justitie
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Serviciul teritorial Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui auditor public extern în cadrul Curţii de Conturi - Camera de Conturi Constanţa şi membru al autorităţii de audit, pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, au informat, vineri, reprezentanţii instituţiei.

Publicat in Justitie
112%. Cu atât a crescut prețul la energie în România, în 2022. Cea mai mare scumpire din UE. Date Eurostat. În Polonia și Bulgaria, de exemplu, a crescut cu doar 5%.

Publicat in Politica Locala
Un proiect legislativ depus de către liberali ce prevede acordarea unor vouchere de vacanță pentru angajații din mediul privat a fost privit cu scepticism de către social democrați, mai ales în condițiile în care inițiativa prevede alocarea de fonduri de la bugetul de stat. Deputatul PSD Marius Ostaficiuc a menționat că un astfel de proiect, dacă ar ajunge pe masa legislativului, trebuie îmbunătățit și amendat cu o serie de propuneri care pot fi sustenabile.

Publicat in Politica Locala
Nicicând nu simțim mai bine nevoia unei locuințe (mai) spațioase decât în perioada sărbătorilor și reuniunilor familiale.
Apartamentul săptămânii e modelul duplex 4DX3 cu 3 dormitoare, 3 băi, bucătărie închisă și un living cu dining spațios și luminos pentru mese copioase în familie, în zile de sărbătoare și nu numai.
În plus, terasa de 32 de mp e perfectă pentru orice activitate vrei tu.
Mai multe detalii pe silkdistrict.ro

Publicat in Imobiliare
În acest sfârșit de săptămână, la Palas, piesa de rezistență o reprezintă obiectele vintage. Vino pe 28, 29 și 30 aprilie 2023 în Atrium pentru a intra în atmosfera vremurilor de demult, prin intermediul obiectelor de artă și antichități prezentate de expozanți. Poți descoperi poveștile elementelor încărcate de mister, poți oferi casei tale o notă de eleganță prin decorațiunile unice sau poți descoperi bijuterii unice.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3