fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 17 Iunie 2024

O familie susține că o doctoriță le-a spus că vor avea o fetiță sănătoasă, dar pruncul a avut malformaţii grave și a murit la o lună după naștere. Părinții vor daune de 200.000 de euro


Publicat in Anchete
Un autoturism a fost lovit luni seară de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere, în localitatea Liteni, în urma impactului conducătorul autoturismului decedând.

Publicat in Social
Un accident rutier a avut loc în această seară în dreptul hotelului Traian, din Piața Unirii.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră de la Sculeni au depistat şi predat autorităţilor competente, în vederea dispunerii măsurilor legale, un bărbat din Republica Moldova, căutat de autorităţile din România deoarece avea de executat o pedeapsă privativă de libertate.

Publicat in Justitie
Un american în vârstă de 55 de ani a fost găsit mort pe insula greacă Mathraki, a anunţat luni poliţia, al treilea turist decedat într-un interval de o săptămână după o perioadă neobişnuit de caniculară.

Publicat in Eveniment
O femeie al cărei craniu a fost găsit într-un canal de scurgere de către mai mulți copii a fost identificată după 41 de ani. Descoperirea macabră a avut loc în 1983 într-un oraș din California de Sud.

Publicat in Panorama
Căpitanul echipei naţionale a României, Nicolae Stanciu a deschis scorul în meciul cu Ucraina şi spune că nu este important cine marchează, atât vreme cât echipa câştigă.

Publicat in Fotbal international
Mai mulţi minori, beneficiari ai unor măsuri de ocrotire, au fost exploataţi de o fundaţie din Botoşani care îi adăpostea, iar în acest caz au fost efectuate mai multe percheziţii şi două persoane au fost reţinute, informează, luni, DIICOT - Biroul Teritorial Botoşani.

Publicat in Justitie
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) derulează, luni, percheziţii la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj şi două percheziţii domiciliare, într-un dosar care vizează comiterea unor acte de corupţie de către angajaţi ai IPJ.

Publicat in Justitie
Naţionala de fotbal a României a debutat cu o victorie superbă la Campionatul European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, 3-0 (1-0) cu Ucraina, luni, pe Football Arena din Munchen, în Grupa E. 

Publicat in Reportaje
Pagina 1 din 3