cristi tanasa

Poliţiştii de frontieră din Dorohoi au depistat trei cetăţeni africani care au încercat să intre ilegal în România. Cei trei urmau să fie preluaţi şi ajutaţi de doi români cu intenţia de a ajunge în Germania.

Raportul Institutului Național de Sănătate Publică arată că, în ultima săptămână, 44% din numărul de cazuri de COVID 19 s-au înregistrat în București și în județele Argeș, Brașov, Dâmbovița și Prahova.

Peste jumătate dintre pacienţii diagnosticaţi cu Covid-19 au dezvoltat anomalii ale funcţiilor cardiace, potrivit unui studiu efectuat de Fundaţia Britanică pentru Boli Cardiace din cadrul Universităţii Edinburgh.

În această dimineață, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează 14 percheziţii în București, Ilfov, Olt și Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciune, spălare de bani, fals și uz de fals. 6 mandate de aducere vor fi puse în aplicare.

Un angajat al Inspectoratului Școlar Județean Iași a fost depistat cu COVID-19, informează reprezentanții instituției.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat marți că persoanele infectate vor fi reținute 48 de ore în spital pentru evaluare, iar după acest interval asimptomaticii pot pleca acasă pentru a sta în izolare, în timp ce pacienții simptomatici vor sta internați până la ameliorare sau până când devin asimptomatici.

Douăzeci de persoane au fost duse, marţi, la audieri în urma unor percheziţii efectuate într-un dosar privind traficul internaţional cu autoturisme în care este implicat şi un jandarm de la Gruparea Mobilă Ploieşti.

Polițiștii de frontieră din Urziceni au identificat și predat reprezentanților IPJ Satu Mare un cetățean român, căutat de autoritățile române pentru infracțiuni contra ordinii publice.

Pagina 1 din 2365

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top