fbpx
 
Experiența Silk District: să trăiești într-un cartier de lux și să fii în mijlocul acțiunii, cu legături rapide în tot orașul

Experiența Silk District: să trăiești într-un cartier de lux și să fii în mijlocul acțiunii, cu legături rapide în tot orașul


Apartamentele de 2 camere, cu tavane înalte și suprafețe mari, cu logii de 15 mp, sunt noua definiție a locuinței premium în Iași. Te bucuri de parcări multi-level, locuri de joacă și 4 ha de spații verzi, terase și alei. Două mari bulevarde formează un nod de transport ideal pentru a ajunge rapid în orice zonă a orașului

O comunitate integrată, într-un cartier verde, cu o suprafață de aproximativ 100.000 mp din care 40.000 mp sunt dedicați spațiilor verzi, locurilor de joacă, aleilor și teraselor. Un număr de 315 apartamente de 1-4 camere doar în faza întâi, dispuse în 40 de layout-uri unice, aproximativ 400 locuri de parcare multi-level. Totul având termen de finalizare la sfârșitul anului 2022. Acestea sunt, pe scurt, primele repere ale viitorului cartier rezidențial Silk District ce va fi realizat pe Calea Chișinăului, nr. 22.

56 mp utili plus logie de 15 mp

Dintre toate unitățile locative, apartamentele cu 2 camere vor fi disponibile în 9 tipologii distincte. „Cu un design curat, fără grinzi sau stâlpi vizibili, apartamentele cu 2 camere sunt o alegere excelentă pentru tineri, dar și pentru cuplurile aflate la început de drum. Acest tip de apartament este caracterizat de o compartimentare eficientă, ce creează un spațiu intim și confortabil”, au menționat reprezentanții dezvoltatorului.

Concret, apartamentele cu 2 camere vor avea o suprafață utilă interioară cuprinsă între 53 și 65 mp și ieșire la un balcon sau o logie ori la o grădină cu o suprafață de până la 15 mp.
Detaliile despre prețuri și compartimentări sunt disponibile la adresa www.silkdistrict.ro

Apartamente cu 2 camere, spațioase, aerisite, care te translează în secolul XXI

Nod de transport pentru legături în tot orașul

Cartierul va beneficia și de o excelentă conectivitate datorită mijloacelor de transport în comun. Astfel, pe Calea Chișinăului își au ruta tramvaiele 1 (Copou – Podu Roș - Tătărași – Copou), 7 (Canta – Tudor Vladimirescu - Țuțora), 8 (Copou – Tudor Vladimirescu – Baza 3), 11 (Dacia – Nicolae Iorga – Tătărași Nord) și 13 (Copou – Tătărași – Podu Roș - Copou). Totodată, sunt disponibile și liniile de autobuz 5 (Dacia – Podu Roș - Țuțora) și 29 (Podu Roș - Baza 3 – Tomești).
Multe dintre obiectivele Iașului se află la câteva minute de mers pe jos. Astfel, în 10 minute se poate ajunge la Carrefour Era, Egros, Lidl, Kaufland și Brico Depot. În 15 minute la Iulius Mall, Universitatea Tehnică „Ghe. Asachi”, în Podu Roș sau la Dedeman. Distanța până la Palas Mall se parcurge, pe jos, în maxim 20 de minute.

Locuiești într-un complex rezidențial premium și poți ajunge rapid oriunde, când ieși la plimbare

Premiul pentru „Cel mai bun concept nou”

Silk District este un proiect dezvoltat de Prime Kapital. Compania Prime Kapital a fost desemnată „Investitorul anului” în cadrul SEE Real Estate Awards 2020, iar Silk District a primit distincția de „Cel mai bun concept nou”, în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019.

Prime Kapital este investitor, dezvoltator și operator imobiliar în Europa Centrală și de Est. În portofoliu are peste 40 de dezvoltări și reamenajări finalizate în regiune în ultimii 12 ani. Sunt recunoscuți pentru calitatea și sustenabilitatea pe termen lung a proiectelor. Au o echipă integrată, formată din peste 200 de profesioniști din domeniul imobiliar.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30