fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Silk District: pietonal, grădini, estetică unică. Și tu cauți un asemenea loc, în mijlocul orașului

Silk District: pietonal, grădini, estetică unică. Și tu cauți un asemenea loc, în mijlocul orașului


Viitorul tău cartier va fi unul:

  • pietonal;
  • cu grădini interioare;
  • cu parc modern și spații cool cu estetică unică.

Dacă și tu cauți un astfel de loc unde vrei să locuiești, ia legatura cu unul dintre consultanții Silk District ca să afli primul cele mai noi informații!
Ansamblul va reduce traficul și poluarea

Prime Kapital este model de dezvoltare urbană sustenabilă. Ansamblul va revitaliza un fost sit industrial aflat în paragină, va fructifica la maximum avantajele zonei, generând beneficii multiple pentru locuitori, angajați și vizitatori. Prin încorporarea de funcții multiple, complementare, se va dezvolta o comunitate care va permite cetățenilor să integreze viața personală cu cea profesională și cu cea socială, promovând astfel echilibrul.

Silk District va oferi ieşenilor toate funcţiunile de care au nevoie zilnic: locuinţe, birouri, supermarket, magazine, restaurante, spaţii verzi vaste, un cartier pentru pietoni unde nu vor circula maşini, săli de fitness, grădiniţă. Zonele office vor fi conectate prin zone pietonale cu zonele rezidenţiale, comerciale, retail, servicii și astfel va fi asigurat accesul facil la restaurante, terase, parc, magazine etc. Prin implementarea de spații pietonale și destinații comerciale și de agrement, proiectul va reduce traficul și poluarea.

Clădiri noi, moderne și un „plămân verde” consistent

Amprenta ecologică a unei dezvoltări care va conserva o resursă de teren valoroasă și va întineri comunitatea, prin atragerea de tineri, datorită opțiunilor variate de angajare, va fi foarte redusă. Acest lucru va fi posibil deoarece, pe lângă vastele zone verzi, Silk District va avea clădiri eficiente energetic dar și alte avantaje generate de implementarea unor soluții ecologice, precum stații de încărcare a vehiculelor electrice.

Prin apariția Silk District nu numai că va fi stopată evidenta degradare a Iașului, estetică și nu numai, ci se va și regenera orașul. Vor apărea clădiri noi, moderne, un ”plămân verde” consistent și vor fi generate noi investiții, astfel că ansamblul va avea și un important impact pozitiv asupra economiei locale.

Toate detaliile legate de modul prin care poate fi achiziționată o locuință în primul complex de tip mixed-use din regiune pot fi găsite pe site-ul - https://silkdistrict.ro/


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac