fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Silk District Community Center: clubul tău privat, la scara blocului

Silk District Community Center: clubul tău privat, la scara blocului


Un alt concept inedit propus de Prime Kapital în peisajul rezidențial din Iași este centrul comunitar – „Community Center” – un loc de întâlnire pentru rezidenți și oaspeți, inima ansamblului Silk District.
Spațiul de aproximativ 400 mp va fi livrat odată cu finalizarea ultimelor două faze rezidențiale, estimată pentru anul 2025.

#CommunityCenter va însemna relaxare, socializare, organizare de evenimente, seri cu vecinii și cu prietenii, nucleul comunității.

Spațiu pentru grupuri mari de persoane

Prime Kapital implementează deja conceptul într-un alt proiect, Marmura Residence din București. Community Center este un spațiu special în care să te întâlnești cu vecinii tăi, să stați de vorbă la o cafea, să organizați o seară de film sau de board games. Acest spaţiu comunitar poate găzdui atât activităţi private, cât și publice: cursuri de yoga, petreceri pentru copii, expoziţii etc.

Bineînțeles, acestea sunt doar câteva sugestii. Spațiul vă aparține, așa că decideți împreună cum profitați de el cât mai bine. Noi ne-am asigurat că, indiferent de cum vreți să vă relaxați, veți avea la îndemână tot ce vă trebuie.

Community Center oferă un spațiu deschis de întâlniri pentru grupuri mari de persoane, dar totodată oferă și posibilitatea de compartimentare, prin pereți amovibili, pentru a putea crea zone intime, destinate grupurilor restrânse.

Un singur spațiu, trei zone distincte

Conceptul de flexibilitate se reflectă în funcțiile variate ce pot fi îndeplinite de acest spațiu. În funcție de nevoile locatarilor, spațiul comunității poate permite simultan diverse activități. Prin felul în care centrul este amenajat și mobilat, pot fi percepute 3 zone distincte:

  • O zonă de întâlniri organizate, ședințe sau spațiu de studiu;
  • O zonă centrală, dinamică, conectată cu zona de chicinetă, ce poate funcționa drept cafenea privată;
  • O zonă de relaxare, ce devine un echivalent de living-room al complexului.

Datorită pereților mobili, întregul centru poate fi compartimentat astfel încât diferite grupuri de persoane să utilizeze spațiul simultan, dar desfășurând activități diferite sau participând la diverse evenimente restrânse.

În cea mai mare parte a timpului, spațiul va fi necompartimentat astfel încât zonele vor comunica între ele. Cu toate acestea, va exista o „compartimentare vizuală”, prin intermediul pieselor de mobilier, spațiul fiind accesorizat cu zone de stat diferite, gândite pentru mai multe tipuri de activități.

Designul spațiului, culorile alese și materialele utilizate vor crea în Silk District Community Center un spațiu de relaxare, în care locatarii ansamblului rezidențial să se poată destinde, lăsând deoparte grijile de peste zi și agitația orașului.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac