fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Monitorul de Botoșani Foto: Monitorul de Botoșani

Tânăr de 25 de ani, mort sub privirile iubitei însărcinate: a plecat la drum pe scuter fără cască de protecție. Înainte, băuse și câteva pahare de vin


Un tânăr de doar 25 de ani a avut parte de o moarte cumplită. Tragic este faptul că bărbatul urma să devină tată peste două săptămâni.

Accidentul a avut loc în localitatea Flămânzi, la puțin timp după miezul nopții, relateză Monitorul de Botoșani.

Cei doi tineri se întorceau de la rude. Acolo, tânărul de 25 de ani ar fi consumat câteva pahare de vin, după aceea a decis să se îndrepte spre casă. Amândoi au urcat pe scuter, însă fără să poarte cască de protecție. După ce au mers câteva sute de metri, bărbatul a pierdut controlul scuterului, a ieșit în afara carosabilului și a lovit un cap de pod. A fost proiectat în alt cap de pod și s-a lovit cu capul de acesta. Și iubita lui, însărcinată, a fost aruncată de pe scuter, dar a reușit să scape cu câteva răni.

Două ambulanțe SMURD au fost trimise la fața locului.

Ambulanța de terapie intensivă mobilă a fost solicitată pentru un accident rutier, cu două victime. Una dintre ele în stare foarte gravă, un pacient de sex masculin, secundar un politraumatism produs printr-un accident cu motoscuterul. Coma Glasgow 3. Prezenta un traumatism de mandibulă și un traumatism de planseu bucal. Din cauza stării grave a necesitat intubație orotraheală și dus pentru mai multe investigații. Pacienta de sex feminin, cu o sarcină în evoluție, 39 de săptămâni, stabilă din punct de vedere hemodinamic, a fost investigată și ulterior trimisa la consult ginecologic”, a precizat medicul Ramona Elena Guraliuc, șeful UPU-SMURD, relatează Monitorul de Botoșani.

Însă la câteva ore, după ce a ajuns în spital, tânărul a pierdut lupta cu viața, din cauza traumatismelor severe suferite.

Ca prin minune, bebelușul nu a fost afectat. Tânăra a fost stabilizată și dusă la maternitate unde primește îngrijiri de specialitate.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cauzele producerii accidentului.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Martie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31