fbpx
 
Foto: Poliția Română Foto: Poliția Română

Un pistol mitralieră și două pistoale cu glonț, găsite acasă la un gălățean: bărbatul a fost reținut pe loc


Un bărbat din judeţul Galaţi, care deţinea ilegal un pistol mitralieră şi două pistoale cu glonţ, a fost reţinut de poliţişti, marţi, în urma unor percheziţii domiciliare, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Galaţi au efectuat trei percheziţii domiciliare într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Activităţile au fost efectuate în municipiul Galaţi şi în satul Şiviţa, comuna Tuluceşti, la domiciliul unui bărbat de 33 de ani fiind descoperite trei arme letale interzise la deţinere. Este vorba despre un pistol mitralieră semiautomat calibrul 9 mm, prevăzut cu amortizor, ce avea în încărcător nouă cartuşe cu glonţ, un pistol cu glonţ prevăzut cu amortizor, cu toate inscripţiile şterse, ce avea în încărcător şase cartuşe cu glonţ calibrul 9x18 mm, precum şi un pistol cu glonţ calibrul 7,65 mm, cu seria ştearsă, ce avea în încărcător cinci cartuşe cu glonţ.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30