fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Ce reprezintă o comunitate rezidențială? Greenfield Copou va fi prima în Iași!

Ce reprezintă o comunitate rezidențială? Greenfield Copou va fi prima în Iași!


Comunitatea rezidențială este un concept care s-a dezvoltat în anii ’80 în Statele Unite ale Americii când dezvoltatorii imobiliari și-au dat seama că nu doar livrarea unei construcții de calitate este o prioritate, ci mai degrabă crearea unei colectivități de oameni care împart același complex de locuințe, pe baza unor valori similare.

Avantajele locuirii într-o comunitate rezidențială:

  • Siguranță și protecția proprietății
  • Zgomot redus și respectarea regulilor de conviețuire
  • Trafic redus în interiorul comunității
  • Atenție acordată esteticii și curățeniei
  • Spații de joacă, comerciale și de relaxare în proximitate
  • Aer mai curat prin construcții de calitate și spații verzi generoase

În România, , IMPACT, dezvoltator cu peste 30 de ani de experiență, a fost primul care și-a asumat ca valoare intrisecă, dezvoltarea de comunități rezidențiale cu facilități incluse.

Astfel, în GREENFIELD Băneasa, localizat în sectorul 1 din București, cei peste 6.000 de rezidenți care locuiesc aici au la dispoziție locuri de joacă, magazine, restaurante, alei de promenadă, peste 18 hectare de spații verzi în interiorul ansamblului pe lângă minunata pădure care învecinează cartierul. Iar în curând, în acest an, IMPACT va deschide un centru comunitar care găzuiește strip mall-ul GREENFIELD Plaza și Wellness Club By GREENFIELD, centru de relaxare. Pe o suprafață de aproximativ 3.800 mp rezidenții se vor bucura, la câteva minute distanță de casă, de sala de fitness, piscină interioară și exterioară, saună, teren de squash și multe alte beneficii.

 

În GREENFIELD Copou, care își propune să devină cel mai mare proiect sustenabil din zona Moldovei, o adevărată comunitate rezidențială ce respectă criteriile BREEAM Excellent și standardele în construcții nZEB, IMPACT va demara lucrările pentru primele 292 de apartamente și zona comercială care va deservi întreg complexul. Cu o valoare de piață estimată la 163,6 milioane euro, ansamblul rezidențial va totaliza 1.062 apartamente și va beneficia de grădiniță și after-school, club de sport și relaxare cu piscină interioară și exterioară, spații comerciale și 15.000 mp de spații verzi.

Se dezvoltă astfel în Copou o comunitate pentru ieșeni care vor avea la distanță pietonală tot ce au nevoie. Este vorba de calitatea vieții, de confort și, pe termen lung, de livrarea unui apartament a cărui valoare investițională crește în timp.

Odată livrate apartamentele către proprietari, IMPACT nu „abandonează’’ comunitatea. Se continuă administrarea cartierului și gestionarea garanțiilor astfel încât rezidenții să fie multumiți. Iar dacă achiziția unui apartament în GREENFIELD Copou s-a făcut pentru închiriere, divizia de gestionare a proprietății, SPATZIOO, se ocupă cu profesionalism de toate aspectele implicate în acest proces economisind timp și bani pentru proprietarul de drept.

Mai există și un alt aspect extrem de important pe care IMPACT îl are în vedere în toate comunitățile construite: cum să dăruim! Prin campaniile demarate, toți rezidenții sunt implicați periodic în comunitate prin acțiuni de împădurire, colectare selectivă a deșeurilor sau în competiții sportive.

Asemenea ansamblului GREENFIELD Băneasa din București, în Greenfield Copou se dorește crearea unei comunități a oamenilor cu drag de viață!

Te asteptam sa afli cum poti face parte din comunitatea Greenfield Copou la biroul de vanzari din Moldova Center, parter.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Martie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31