fbpx
 
GREENFIELD Copou, o comunitate rezidențială pentru oameni exigenți

GREENFIELD Copou, o comunitate rezidențială pentru oameni exigenți


Exigența este o formă de asumare. La muncă, în viața de zi cu zi, atunci când îți alegi apartamentul, a fi exigent, de cele mai multe ori, este sinonim cu a ști ce îți dorești și a căuta să-ți fie bine.

Cu atât mai mult în cazul alegerii unui apartament. Nu doar bugetul este factorul determinant în achiziție, ci și locația, dezvoltatorul, calitatea construcției și facilitățile care vin la pachet cu locuința achiziționată.

GREENFIELD Copou va bifa toate criteriile urmărite de cumpărătorii exigenți. Dezvoltat de unul dintre cei mai experimentați dezvoltatori din România, IMPACT Developer & Contractor, cu experiență de peste 30 de ani, GREENFIELD Copou implementează standardele de calitate și sustenabilitate nZEB și BREEAM Excellent.

GREENFIELD Copou este un proiect imobiliar modern, ce vine ca soluție pentru cei care doresc un apartament într-o zonă liniștită din Iași, cu multiple facilități în imediata apropiere. Un cartier armonios, cu spații verzi ample, cu tot traficul auto redirecționat prin parcarea subterană pentru a păstra aerul curat specific zonei.

La GREENFIELD Copou se oferă mai multe tipuri de apartamente care corespund diverselor nevoi de locuire:

  • Studio dublu, cu împărțire distinctă între zona de zi și zona de noapte
  • Apartamente cu 2 camere, diverse compartimentări, cu grădină sau terasă
  • Apartamente cu 3 camere, generoase, însorite, cu două grupuri sanitare

Întregul proiect numără 1.062 apartamente și se va construi în două etape. În prima fază vor fi construite 292 de apartamente și zona dedicată spațiilor comerciale și de relaxare.

Încă din faza de proiectare, arhitecții GREENFIELD Copou au măsurat gradul de însorire pe timpul zilei astfel încât toate apartamentele, indiferent de poziționare, să beneficieze de cât mai multă lumină naturală. Alegerea materialelor și finisajelor folosite este o altă preocupare majoră, dezvoltatorul IMPACT Developer & Contractor având experiența proiectelor livrate anterior, în întreaga țară. Lista specificațiilor tehnice este pusă cu transparență la dispoziția viitorilor proprietari pentru a ști și evalua, încă de la început, calitatea apartamentului.

Ce zici de un tur virtual la Greenfield Copou?

Ce altceva mai oferă comunitatea din Copou?  Wellness Club By Greenfield, centru de relaxare cu sală de fitness, piscină interioară și exterioară, grădiniță și after-school, spații comerciale și restaurant. Totul la distanță pietonală pentru rezidenți!

Așa că dacă ești un cumpărător exigent, care își dorește o locuință de calitate și un stil de viață activ, alegerea ideală este GREENFIELD COPOU.

Dacă vrei să afli mai multe despre ansamblu, ești asteptat la biroul de vânzări din Moldova Center, la parter.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: