fbpx
Print this page
Ansambluri rezidențiale la standardele sec. 21 marca INAMSTRO – cel mai dinamic dezvoltator în Iași

Ansambluri rezidențiale la standardele sec. 21 marca INAMSTRO – cel mai dinamic dezvoltator în Iași


Municipiul Iași este unul dintre cele mai atractive din România atunci când vine vorba despre calitatea vieții și despre oportunitățile oferite celor care aleg să locuiască aici. În acest context, dezvoltarea imobiliară din ultimii ani este o consecință firească pentru a răspunde cererii de locuințe moderne și la standarde ridicate de calitate. INAMSTRO, cea mai dinamică companie în domeniul imobiliar în Iași vine în întâmpinarea acelora care își doresc locuințe la standardele secolului 21 cu numeroase ansambluri rezidențiale care îndeplinesc cele mai exigente așteptări în privința spațiilor de locuit.

Inamstro este compania de construcții care aduce valoare pe piața imobiliară din 4 țări ale lumii prin intermediul proiectelor rezidențiale de anvergură. Renumele companiei s-a consolidat prin prisma celor 17 proiecte finalizate cu succes începând cu anul 2004, alte 25 de proiecte imobiliare fiind în dezvoltare. Fiecare dintre aceste proiecte imobiliare propune arhitectură originală, tehnologie de ultimă generație și standarde de calitate ridicate.

Ansamblul rezidențial Dimineții

Cel mai nou proiect imobiliar lansat de către compania INAMSTRO este ansamblul rezidențial Dimineții. Vorbim despre un ansamblu rezidențial modern care se va bucura de o locație deosebită în Iași, mai exact în Cartierul Frumoasa. Amplasat între două mănăstiri, la poalele Dealului Cetățuia, într-o zonă foarte liniștită a orașului Iași, acest ansamblu rezidențial este opțiunea ideală pentru aceia care sunt în căutarea unei locuințe care să ofere o viață liniștită aproape de natură și care, în același timp, să ofere facilitățile și confortul unei vieți urbane moderne.

Materialele de construcții folosite pentru ridicarea acestui ansamblu rezidențial și pentru finisajele locuințelor sunt la standarde ridicate de calitate. Acest lucru oferă confort și siguranță pentru persoanele care aleg să investească într-un apartament în viitorul ansamblu rezidențial Dimineții din Iași. Garanția calității locuințelor din noul proiect imobiliar marca INMASTRO este dată de alte proiecte dezvoltate de cea mai dinamică companie de construcții de pe piața imobiliară din Iași, proiecte precum complexul rezidențial Zorilor sau ansamblul rezidențial Azimut Copou.

Complexul rezidențial Zorilor

Dat în exploatare încă din luna iunie a anului 2021, Complexul Zorilor este opțiunea perfectă pentru toți cei care își doresc un stil de viață select. Fiecare apartament al acestui complex rezidențial dispune de spații vitrate pentru a oferi panorame foarte frumoase. Datorită poziției sale, și anume în partea superioară a sectorului Tătărași, acest proiect imobiliar este o combinație între pitorescul zonei și arhitectura modernă a fiecărei clădiri.

Ansamblul rezidențial Mihail Sadoveanu

Proiectul imobiliar de pe Aleea Mihail Sadoveanu oferă locuințe la standarde înalte de calitate în privința arhitecturii și a materialelor de construcție. Localizat într-o zonă a Iașiului care oferă proximitatea naturii, ansamblul rezidențial Mihail Sadoveanu este alcătuit din locuințe cu un grad ridicat de confort într-un ambient liniștit. Dincolo de garanția de confort, liniște și armonie, vorbim despre un proiect imobiliar în stil neoclasic, care înseamnă apartamente spațioase și penthouse-uri moderne. Toate aceste aspecte conferă acestui ansamblu rezidențial echilibrul perfect între confort, calitatea construcției, relaxare și accesul facil la toate facilitățile urbane ale Iașului.

Ansamblul rezidențial Azimut Copou

Un proiect de anvergură în domeniul imobiliar realizat de INAMSTRO este ansamblul rezidențial Azimut Copou. Acest ansamblu de locuințe se adresează acelora care își doresc să se bucure de confortul unor locuințe moderne, într-o zonă încărcată de vibrația unui oraș aflat în continuă dezvoltare. Amplasarea pe Aleea Mihail Sadoveanu nr. 43 oferă tuturor acelora care aleg o locuință în acest ansamblu rezidențial traiul într-o zonă exclusivistă a Iașiului.

Prin poziționarea într-un cadrul natural deosebit și prin accesul la toate facilitățile urbane din zona Copou, vorbim despre un ansamblu rezidențial ideal pentru aceia care își doresc să se bucure de priveliști panoramice superbe, soluții arhitecturale moderne și finisaje selecte. Existența locurilor de parcare pentru rezidenții acestui ansamblu rezidențial, proximitatea supermarketurilor și a instituțiilor de învățământ, dar și existența locurilor de joacă sigure pentru copii sunt detalii care adaugă atractivitate ansamblului rezidențial Azimut Copou.

În măsura în care ești în căutarea unei locuințe în Iași și dorești să ai parte de zone care să ofere deopotrivă armonia și liniștea naturii, dar și accesul la facilitățile vieții urbane moderne, te invităm să descoperi îndeaproape oportunitățile oferite de proiectele imobiliare marca INAMSTRO în Iași. Dacă ansamblul rezidențial Dimineții doar de ce a fost lansat, complexul rezidențial Azimut Copou tocmai ce a fost dat în exploatare în luna septembrie 2022. Nu pierde șansa de a te bucura de confortul unei locuințe moderne într-o zonă selectă din Iași și alege apartamentul potrivit familiei tale! Informații suplimentare sunt disponibile la numărul de telefon +40 33 222 80 55.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare