fbpx
 
Foto: Facebook Foto: Facebook

O lume nebună! O femeie din Texas vrea să-și castreze chimic fiul, după ce l-a crescut drept fată. Tatăl este disperat


Un tată disperat susține că fosta sa soție vrea să-l castreze chimic pe fiul lor și o roagă să nu apeleze la această metodă.

Jeff Younger, din Texas, a publicat un videoclip cu fiul său, James în vârstă de nouă ani, în care spune că este, de fapt, fată, scrie dailymail.co.uk.

Când a fost întrebat dacă este băiat, James i-a spus tatălui său: „Nu, sunt fată”.

Băiatul a spus că mama sa, care este medic pediatru, i-a spus că este fată pentru că „iubește fetele” și îl îmbracă în rochițe.

Younger a declarat că fosta soție, dr. Anne Georgulas, a plănuit să-l castreze chimic pe fiul lor până la vârsta de nouă ani, atât cât are acum.

„Mi-a înghețat sângele când am realizat ce a plănuit pentru băiat. I-a început tranziția când avea doi ani. A încercat să-l înscrie într-o clinică de gen pe când avea cinci ani. Înregistrările pediatrului arată că ea intenționa să-l castreze chimic la vârsta de opt sau nouă ani, vârsta lui actuală. Apoi ca prin minune se mută în California? Nu știu că este coincidență”, a spus bărbatul.

El a spus că fosta soție a divorțat de el astfel încât să poată castra chimic copilul fără permisiunea lui și chiar a primit o decizie judecătorească temporară care îi interzice lui Younger să-i spună copilului că este băiat.

„A trebuit să-l prezint lumii drept fată. Fratele său geamăn este confuz”, a mai spus bărbatul.

În 2019, lui Younger i s-au acordat jumătate din drepturi asupra copiilor pentru a putea bloca progresele soției sale în procedura medicală, însă cazul a fost ulterior transferat, iar judecătorul a deposedat tatăl de drepturile sale.

California a adoptat o lege care permite copiilor transgender și familiilor lor care vin din Alabama, Texas, Idaho sau orice alt stat care incriminează părinții copiilor trans pentru că i-au îngrijit în conformitate cu alt gen.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30